duurzame waterflessen

Top 5: Duurzame waterflessen

Het is tijd om afscheid te nemen van wegwerp waterflesjes. In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is het gebruik van herbruikbare waterflessen een kleine stap met een grote impact. Bij Maxilia hebben we een top 5 van duurzame waterflessen samengesteld, elk met unieke eigenschappen die ze tot een slimme keuze maken voor zowel het milieu als jouw dagelijkse behoeften. Bovendien bieden we de mogelijkheid om deze duurzame waterflessen bedrukken met jouw logo, waardoor ze een ideaal marketingmiddel worden. Laten we eens kijken naar onze selectie:

 

1. Circular&Co waterfles

2. Stanley thermosfles

3. Doppers waterfles

4. EcoBottle van suikerriet

5. Bottle Up van suikerriet

 

Ontdek het assortiment: waterflessen bedrukken

duurzame fles circular co

1. Circular&Co waterfles gerecycled - 600 ml:

De Circular&Co waterflessen zijn gemaakt van 92% gerecyclede PET-flessen, waardoor ze een uitstekend voorbeeld zijn van circulaire economie. Met een levensduur van 10 jaar en volledig recyclebaar, zijn ze een duurzame keuze die lang meegaat. Bovendien worden ze door ons CO2-neutraal geleverd en voldoen ze aan belangrijke certificaten zoals BPA-vrij en voedselveiligheid.

 

Bekijk hier: Circular&Co waterfles gerecycled

 

 

duurzame waterfles stanley

 

2. Stanley thermosfles met rietje - 890 ml:

De Stanley thermosfles staat bekend om zijn duurzame kwaliteit en betrouwbaarheid. Gemaakt van roestvrij staal en met een BPA-vrije certificering, is deze thermosfles perfect voor het warm houden van drankjes onderweg. Met een lasergravering van jouw logo wordt het ook een krachtig marketinginstrument.

 

Bekijk hier: Stanley thermosfles met rietje

 

 

duurzame waterfles dopper

 

3. Dopper waterfles - 450 ml:

Doppers zijn een begrip als het gaat om duurzame waterflessen. Gemaakt van recyclebaar kunststof en bestaande uit drie losse onderdelen, zijn ze gemakkelijk schoon te maken en vaatwasmachinebestendig. Met een full colour bedrukking en de optie om per stuk een andere naam toe te voegen, zijn ze ook perfect voor gepersonaliseerde promotie.

 

Bekijk hier: Dopper 450 ml

 

 

duurzame waterfles eco bottle

 

4. EcoBottle van Suikerriet - 650 ml:

De EcoBottle waterflessen zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Met certificaten voor BPA- en DEHP-vrijheid, voedselveiligheid en lekvrijheid, zijn ze een milieuvriendelijke keuze die ook nog eens stijlvol is. Daarnaast worden deze flessen geproduceerd in Europa. 

 

Bekijk hier: EcoBottle 650 ml

 

 

duurzame waterfles bottle up

 

5. Bottle Up van Suikerriet - 500 ml:

Wil je toch een waterfles gevuld met water? Ontdek deze Bottle Up waterflesjes. De Bottle Up flessen zijn gemaakt van afval van suikerriet en gevuld met natuurlijk Engels bronwater. Ze zijn niet alleen duurzaam, maar ook praktisch voor onderweg. Met een certificaat voor BPA-vrijheid en CO2-neutrale levering, maken ze een statement voor een groenere toekomst. 

 

Bekijk hier: Bottle Up 500 ml

 

 

Met onze selectie van duurzame waterflessen, wordt het tijd om vaarwel te zeggen tegen wegwerpwaterflesjes. Kies voor duurzaamheid en maak een positieve impact op het milieu, terwijl je tegelijkertijd jouw merk promoot. Bij Maxilia helpen we je graag om deze stap te zetten naar een groenere toekomst. Wil je meer inspiratie voor duurzaam reclame maken? Ontdek ons assortiment duurzame relatiegeschenken

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark