Duurzaam cadeau collega

5 tips: Duurzaam cadeau voor je collega

Het is weer zover, de verjaardag van je collega staat voor de deur of misschien is het tijd om een blijk van waardering te tonen voor die geweldige samenwerking. Maar hoe doe je dat op een duurzame manier? Geen zorgen! Wij hebben 5 cadeau-ideeën voor je op een rij gezet, perfect voor je collega en perfect voor de planeet!

 

Cadeautips

1. Kies voor gerecyclede materialen

2. Geef iets dat je kan laten groeien

3. Fair Trade producten

4. Plant voor op het bureau

5. Digitaal geschenk

duurzame gerecyclede cadeaus collega

1. Kies voor gerecyclede materialen

Het begint allemaal met bewuste keuzes maken. Ga voor producten gemaakt van gerecyclede materialen. Kies voor een broodtrommel bedrukken gemaakt van gerecycled plastic. Combineer deze met een waterfles met logo van gerecycled alluminium. Deze items zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook praktisch. Bedruk ze met het logo van jullie bedrijf voor een persoonlijke touch.

 

Cadeautip: broodtrommel en gerecyclede waterfles

 

 

sprout duurzaam cadeau collega

 

2. Geef iets dat je kan laten groeien

Een cadeau dat groeit, symboliseert groei en een bloeiende samenwerking. Denk aan een Sprout potlood en een notitieboek met gerecyclede papieren pagina's. Wanneer het potlood te klein wordt om te schrijven, plant je het gewoon in de grond en groeit er een plantje uit. Een mooi symbool voor de groei van jullie team!

 

Cadeautip: Sprout potlood en A5 notitieboekje

 

 

fair trade duurzaam cadeau collega

 

3. Fair Trade producten

Steun eerlijke handel met Fair Trade relatiegeschenken. Geef je collega een toilettasje of rugzakje gemaakt van fair trade katoen. Deze items zijn niet alleen ethisch verantwoord, maar ook van hoge kwaliteit. Personaliseer ze met jullie bedrijfslogo voor een uniek geschenk.

 

Cadeautip: Katoenen toilettasje en katoenen rugzakje

 

 

plant duurzaam cadeau collega

 

4. Plant voor op het bureau

Breng wat groen in het kantoorleven van je collega door een plant voor op het bureau te geven. Kies een mooie bedrukte bloempot en combineer deze met een plantje dat weinig onderhoud nodig heeft. Het zal niet alleen de lucht zuiveren, maar ook een vleugje natuur toevoegen aan de werkruimte.

 

Cadeautip: Bloempot gemaakt van koffiedik

 

 

tony duurzaam cadeau collega

 

5. Digitaal geschenk

Geef je collega de kans om zichzelf te ontwikkelen met een digitaal geschenk, zoals een online cursus of e-book. Voeg een persoonlijke touch toe door een bedrukte Tony's Chocolonely reep mee te geven. Want leren en genieten gaan hand in hand!

 

Cadeautip: Tony's Chocolonely 180 gram

 

Bij Maxilia.nl vind je al deze duurzame relatiegeschenken. Zo geef je niet alleen een attent geschenk, maar draag je ook bij aan een groenere wereld en een positieve werkomgeving. Laat de cadeaus bedrukken met jullie bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Maak van het geven van cadeaus een bewuste keuze en laat je collega zien hoeveel je ze waardeert!

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark