stanley thermosflessen bedrukken

Nieuw: Stanley thermosflessen laten bedrukken

Bij Maxilia.nl hebben we nieuw merk aan ons assortiment toegevoegd. De op maat bedrukbare Stanley thermosflessen! Deze iconische thermosflessen zijn al lang een symbool van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Laat deze trendy flessen nu ook personaliseren met je eigen logo of tekst. Of je nu een bedrijfseigenaar bent die op zoek is naar unieke relatiegeschenken of jouw merk beter op de kaart wilt zetten. De Stanley thermosflessen bieden een combinatie van functionaliteit, stijl en merkexposure.

 

Ontdek hier de collectie Stanley thermosflessen bedrukken.

 

Waarom Stanley thermosflessen?

Stanley staat al meer dan een eeuw bekend om zijn ongeëvenaarde vakmanschap en innovatie op het gebied van geïsoleerde drinkwaren. De thermosflessen zijn ontworpen om jouw drankjes op de perfecte temperatuur te houden, of je nu onderweg bent, aan het sporten bent of gewoon van je favoriete warme of koude drankje wilt genieten.

 

Meer inspiratie? Bekijk thermosflessen bedrukken en waterflessen bedrukken!

Stanley met rietje

Stanley thermosfles met rietje - 890 ml

Deze thermosfles met een handig rietje is perfect voor sportliefhebbers en avonturiers. Met een inhoud van 890 ml houdt deze fles je drankje tot 12 uur lang ijskoud, en zelfs tot 48 uur bevroren. Het slimme ontwerp maakt het gemakkelijk om onderweg te genieten, terwijl de duurzame Stanley-kwaliteit staat voor betrouwbaarheid.

 

Bekijk hier Stanley thermosfles met rietje

 

 

stanley trigger action

 

Stanley trigger action travel mug - 350 ml

Deze reismok is ideaal voor onderweg. Met dubbelwandige vacuümisolatie en een handig drukknopdeksel houdt deze thermosfles je drankjes tot 20 uur lang op de perfecte temperatuur. Met een inhoud van 350 ml biedt deze mok de ideale balans tussen draagbaarheid en functionaliteit.

 

Bekijk hier Stanley trigger action travel mug.

 

 

stanley aerolight

 

Stanley aerolight transit - 470 ml

Deze lichtgewicht thermosbeker is perfect voor het hectische dagelijkse leven. Met een lekvrije constructie en een afsluitbaar, doordrinkend deksel houdt deze beker je drankjes tot 6 uur lang warm of 8 uur lang koud. Ideaal om mee te nemen, waar je ook gaat.

 

Bekijk hier Stanley aerolight transit.

 

 

stanley classic legendary

 

Stanley classic legendary - 1 L

Deze klassieke thermosfles is perfect voor avonturiers en dagelijks gebruik. Met geavanceerde vacuüm isolatie houdt deze fles je drankjes tot 24 uur warm of koud, en zelfs tot 5 dagen ijskoud. Het lekvrije ontwerp en het geïsoleerde deksel maken deze fles ideaal voor onderweg.

 

Bekijk hier Stanley classic legendary.

 

 

Bestel jouw Stanley thermosflessen

Alle Stanley thermosflessen kunnen worden gepersonaliseerd met lasergravering in één kleur, waardoor je jouw logo of tekst op een duurzame en stijlvolle manier kunt presenteren. Bovendien worden al onze producten geleverd met CO2-neutrale verzending, waardoor je niet alleen indruk maakt op je klanten, maar ook op het milieu.

 

Of je nu op zoek bent naar een praktisch relatiegeschenk of gewoon je eigen drankjes onderweg wilt houden, de Stanley thermosflessen met aangepaste bedrukking zijn de perfecte keuze. Bestel vandaag nog bij Maxilia.nl en ontdek de kracht van personalisatie met Stanley. Blijf fris, blijf stijlvol, blijf Stanley.

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark