presentje dag van de zorg

3x Leuke presentjes: Dag van de Zorg

De Dag van de Zorg, ook bekend als de Dag van de Verpleging, valt dit jaar op 12 mei 2024. Op deze dag zetten we de schijnwerpers op de helden in de zorgsector. Het is een uitgelezen kans om waardering te uiten voor hun harde werk en toewijding. Ontdek leuke presentjes bij Maxilia. Met deze attenties bedankje niet alleen deze professionals. Je geeft ook een persoonlijk tintje aan je waardering. Laat geschenken bedrukken met logo en een boodschap. Zo maak je de Dag van de Zorg onvergetelijk. In deze blog geven we jou 3 cadeau-ideeën. Perfect als attentie voor de Dag van de Zorg.

 

1. Koffiebeker to go

2. Katoenen tas

3. Tony's Chocolonely

koffie to go beker presentje

1. Koffiebeker To Go

Start de Dag van de Zorg met een praktisch en stijlvol cadeau: een bedrukte koffiebeker to go. Deze bekers zijn ideaal voor zorgprofessionals die vaak onderweg zijn. De koffiebeker van Circular&Co is niet alleen duurzaam. Deze beker is modieus en houdt de koffie warm tijdens drukke werkdagen. Ideaal als attentie tijdens de Dag van de Zorg. Een bedrukte koffiebeker to go is meer dan een gebruiksvoorwerp. Het is een blijk van waardering die elke dag opnieuw gebruikt wordt.

 

Cadeautip: Circular&Co koffiebeker

 

 

katoenen tas presentje

 

2. Katoenen Tas

Een milieubewuste keuze als geschenk op de Dag van de Zorg is een bedrukte katoenen tas. Deze herbruikbare tassen zijn perfect voor het dragen van benodigdheden. Zowel op het werk als daarbuiten, en dragen bij aan het verminderen van plastic afval. Laat de katoenen tas bedrukken met jouw logo en een inspirerende boodschap. Zo toon je niet alleen waardering, maar benadruk je ook de maatschappelijke verantwoordelijkheid. Bij Maxilia hebben we een ruim assortiment tassen. Wil je meer inspiratie? Ontdek ons assortiment tassen bedrukken.

 

Cadeautip: Katoenen tas bedrukken

 

 

chocolade presentje

 

3. Tony Chocolonely Reep

Verwen je zorgvrijwilligers met een smakelijke traktatie: een Tony Chocolonely chocoladereep. Deze repen zijn niet alleen heerlijk, maar ook FairTrade. Maak het een persoonlijk en hartelijk cadeau. Bij Maxilia laat je de Tony Chocolonely repen bedrukken met je logo en een leuke tekst. Kies een reep met een groeipapier sleeve voor een extra speciale touch. Waardoor het geschenk ook na het genieten van de chocolade nog blijft groeien. Deze drie cadeaus zijn enkele voorbeelden. Ontdek hoe je met een klein gebaar een grote impact maakt op de Dag van de Zorg. Bij Maxilia helpen we je graag om deze geschenken te personaliseren. Zorg ervoor dat jouw waardering op een unieke manier wordt overgebracht.

 

Cadeautip: Tony Chocolonely bedrukken

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark