bedankjes voor vrijwilligers

6x Leuke bedankjes voor vrijwilligers

Vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter veel organisaties en evenementen. Hun onbaatzuchtige inzet en toewijding maken vaak het verschil. Het is dan ook belangrijk om hun harde werk en toewijding te erkennen en te waarderen. Bij Maxilia begrijpen we het belang van het bedanken van vrijwilligers en daarom hebben we een selectie van originele bedankjes samengesteld die perfect zijn om je dankbaarheid te tonen. Ontdek in deze blog de leukste bedankjes voor vrijwilligers!

 

Waarom bedankjes voor vrijwilligers?

Het geven van bedankjes aan vrijwilligers is niet alleen een teken van waardering, maar ook een manier om hun motivatie en betrokkenheid te vergroten. Vrijwilligers geven vaak hun tijd en energie zonder financiële vergoeding te verwachten, dus het tonen van waardering met een bedankje kan hun inspanningen extra bijzonder maken. Bovendien kan het geven van bedankjes de banden tussen vrijwilligers en de organisatie versterken, waardoor ze zich meer verbonden voelen en gemotiveerd blijven om zich in te zetten voor het goede doel.

 

Top 6 bedankjes vrijwilligers:

1. Tony Chocolonely reep

2. Zaadzakjes

3. Stroopwafels

4. Correctbook

5. Koffiebeker to go

6. Katoenen tas

tony chocolonely bedankje

1. Tony Chocolonely reep

Trakteer je vrijwilligers op een overheerlijke Tony Chocolonely reep. Chocolade is altijd een leuk cadeau en zeker als blijk van waardering. Elke hap is niet alleen een smaakvolle beloning, maar ook een symbool van solidariteit. Bij Maxilia laat je Tony Chocolonely bedrukken met jouw logo en een leuke boodschap. Wil je het extra uniek maken? Kies dan voor een Tony Chocolonely reep met groeipapier sleeve. Zo hebben jouw vrijwilligers ook na het genieten van de chocola nog lang plezier van dit geschenk. 

 

Cadeautip: Kleine Tony Chocolonely reep

 

zaadzakjes bedankje voor vrijwilligers

 

2. Zaadzakjes

Geef je vrijwilligers iets om te koesteren en te laten groeien met onze zaadzakjes. Door hen de mogelijkheid te bieden om hun eigen bloemen, kruiden of groenten te laten groeien, geef je hen een tastbare herinnering aan hun bijdrage aan het bloeiende succes van je organisatie. Laat zaadzakjes bedrukken met een leuk design in combinatie met een boodschap om jouw vrijwilligers te bedanken. 

 

Cadeautip: Zaadzakjes bedrukken

 

stroopwafels bedankje voor vrijwilligers

 

3. Stroopwafels

Laat je vrijwilligers genieten van een typisch Nederlandse traktatie met onze stroopwafels. Deze heerlijke lekkernijen zullen zeker een glimlach op hun gezicht toveren. Maak het compleet met een persoonlijk geschreven kaartje of voeg het toe aan een leuk pakketje voor jouw vrijwilligers. 

 

Cadeautip: Stroopwafels in blik

 

correctbook bedankje voor vrijwilligers

 

4. Correctbook

Geef je vrijwilligers de mogelijkheid om hun gedachten vast te leggen. Met herbruikbare pagina's in een Correctbook en een bijgeleverde pen kunnen ze hun notities maken en wissen. Een duurzaam geschenk dat je lang kan blijven gebruiken. Ideaal voor vrijwilligers die zo nu en dan notities moeten maken!

 

Cadeautip: Correctbooks bedrukken

 

koffiebeker bedankje voor vrijwilligers

 

5. Koffiebeker to go

Help je vrijwilligers om hun dag goed te beginnen met onze handige koffiebekers to go bedrukken. Perfect voor onderweg, deze bekers houden hun favoriete drankje warm terwijl ze zich inzetten voor jouw organisatie. Daarnaast is een koffiebeker to go van Circular&Co super duurzaam en hip! 

 

Cadeautip: Circular&Co recycled koffiebeker

 

katoenen tassen bedankje voor vrijwilligers

 

6. Katoenen tas

Geef je vrijwilligers een milieuvriendelijk en praktisch geschenk met onze katoenen tassen. Herbruikbare katoenen tassen bedrukken zijn niet alleen handig voor boodschappen of dagelijks gebruik, maar ook een statement van hun betrokkenheid bij het verminderen van plastic afval.

 

Cadeautip: Canvas tas 250 gr/m2

 

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark