Stanley flessen schoonmaken

Hoe Stanley thermosflessen schoonmaken?

Bij Maxilia zijn we gek op duurzame relatiegeschenken. De drinkflessen van Stanley bedrukken zijn daar geen uitzondering op. Maar ook de producten van Stanley hebben regelmatig een schoonmaakbeurt nodig. Jouw Stanley producten schoonmaken is eenvoudig. In deze blog laten we je zien hoe je jouw Stanley drinkfles in topconditie houdt!

 

Ontdek hier ons assortiment: Stanley producten

stanley drinkfles

1. Vóór het eerste gebruik

Stanley drinkflessen zijn technisch gezien klaar voor actie zodra je ze uit de verpakking haalt. Toch is het een goed idee om ze even grondig te reinigen voordat je ze vult. Niemand wil immers die 'nieuwe fles' smaak in zijn eerste slok.

 

2. Houd het fris tussen elk gebruik

Onze Stanley drinkflessen zijn bekend om hun thermische eigenschappen. Vergeet niet dat voedsel en drankjes toch kunnen bederven. Zorg ervoor dat je de restjes na gebruik verwijdert en je fles grondig reinigt volgens onderstaande tips.

 

3. Gebruik de juiste reinigingsmiddelen

Bij Maxilia houden we van natuurlijke en milieuvriendelijke oplossingen. Gebruik een zachte spons, afwasdoekje en een mild afwasmiddel om je Stanley schoon te maken. Harde chemicaliën zijn niet nodig, en vermijd vooral bleekmiddel, want dat kan de afdichtingen van je fles beschadigen.

 

4. Vaatwasserbestendig

Veel van onze Stanley drinkflessen zijn vaatwasserbestendig. Geen zin hebt om met de hand af te wassen? Geen probleem. Haal simpelweg de onderdelen uitelkaar en laat de vaatwasser het werk doen. Makkelijker kan niet!

 

Ook als je Stanley flessen laat bedrukken bij Maxilia ben je gegarandeerd van topkwaliteit. Want met bedrukking blijft Stanley fles vaatwasserbestendig!

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark