ᐅ • Champagne pakket - Bedrukt met uw Logo -

Champagnepakket bedrukken met logo bij Winegiving.nl. Snel in 6 dagen en luxe v.a. 30 stuks.

Een heerlijk champagnepakket bestelt u bij Winegiving.nl. Alle prijzen zijn direct te berekenen op de site. Champagnepakketten bestellen is  nog nooit zo makkelijk geweest! Een lekker champagnepakket valt altijd in de smaak bij uw relaties of personeel. Champagne wordt gedronken bij feest en bij het proosten. Uw relaties het beste wensen doet u met een luxe pakket van Winegiving.nl. Bestel vandaag nog een heerlijk champagnepakket via onze webshop.

Champagne pakket met logo

Standaard bedrukken we het champagne pakket met uw logo. De deksel is de mooiste positie waar het logo of andere reclame direct in het oog springt! Wij garanderen de beste kwaliteit in combinatie met de snelste levertijd, we leveren al vanaf 6 werkdagen. De kisten zijn van hoogwaardige Hollandse kwaliteit. Een dikhoutsoort, dat met de hand in elkaar geschoten is. Ieder kistje is dus met de hand gecontroleerd. Nadat de kistjes bedrukt zijn verpakken we ze met de door uw gekozen champagne. We kunnen al een champagne pakket met logo vanaf € 20,28 leveren.

Champagnefles bedrukken

Een champagnefles bedrukken met reclame op het etiket? Bestel vanaf € 20,28 bij Winegiving.nl. Full colour bedrukt met uw foto's en reclame, een geweldige manier om uw bedrijf in beeld te brengen. Champagneflessen bedrukken kan al vanaf 6 werkdagen. Voor meer informatie staat ons verkoopteam elke dag klaar, bel snel voor meer info over uw champagnefles bedrukken.

Prosecco geschenk

Een goedkoper alternatief voor de het champagnepakket is het prosecco geschenk. Het proseccogeschenk bestaat weer uit onze standaard wijnkist inclusief de door uw gekozen prosecco. Een heerlijk prosecco geschenk met uw logo is het beste te bestellen bij winegiving.nl. Wij bieden een ruime keuze van verschillende pakketten die standaard bedrukt worden met uw logo. Bestel dus vandaag nog een prosecco geschenk in onze webshop.

Bestel direct online of bel voor advies 0318-743680. Speciale aanvragen kunt u ook mailen naar joost@maxilia.nl. 

 

Meer wijnpakketten

 
 

.. en nog veel meer tevreden klanten. Bedankt voor uw vertrouwen in Winegiving.nl!