ᐅ • Champagne pakket - Bedrukt met uw Logo -

Champagnepakket

Wij helpen jou reclame maken

Een champagnepakket. Dat klinkt als een bruisend relatiegeschenk! Het is volledig te personaliseren met jouw reclameboodschap. Klinkt dat als muziek in jouw oren? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 0318-743680!

De voordelen van Maxilia nog eens op een rij:
• Heb je een budget? Wij hebben voordelige champagnepakketten;
• Deadline? Wij hanteren een snelle levertijd;
• Keuzestress? Sorry, wij hebben een uitgebreide collectie;
• Geen twijfels. Bij ons ontvang je een gratis digitaal drukvoorbeeld.

 

Alle prijzen zijn direct te berekenen op de site. Champagnepakketten bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest! Een lekker champagnepakket valt altijd in de smaak bij jouw relaties of personeel. Champagne wordt gedronken bij feest en bij het proosten. Bestel vandaag nog een heerlijk champagnepakket via onze webshop.

Champagne pakket met logo

Standaard bedrukken we het champagne pakket met jouw logo. De deksel is de mooiste positie waar het logo direct in het oog springt! Wij garanderen de beste kwaliteit in combinatie met de snelste levertijd. We leveren al vanaf 6 werkdagen. De kisten zijn van hoogwaardige Hollandse kwaliteit. Een dik houtsoort, dat met de hand in elkaar geschoten is. Nadat de kistjes bedrukt zijn verpakken we ze met de door jou gekozen champagne. We kunnen al een champagne pakket met logo vanaf €20,44 bij 100 stuks.

Champagnefles bedrukken

Full colour bedrukt met uw foto's en reclame, een geweldige manier om jouw bedrijf in beeld te brengen. Champagneflessen bedrukken kan al vanaf 6 werkdagen. Voor meer informatie staat ons verkoopteam elke dag klaar, bel snel voor meer info over uw champagnefles bedrukken.

Prosecco geschenk

Een goedkoper alternatief voor het champagnepakket is het prosecco geschenk. Het geschenk bestaat weer uit onze standaard wijnkist inclusief de door jou gekozen prosecco. Wij bieden een ruime keuze van verschillende pakketten die standaard bedrukt worden met jouw logo. Bestel dus vandaag nog een prosecco geschenk in onze webshop.

Bestel direct online of bel voor advies 0318-743680. Speciale aanvragen kun je ook mailen naar denise@maxilia.nl. 

 

Meer wijnpakketten

 
 

 

Levering op tijd, ook bij jou.
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.

 

 

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 17-01-2018.