KiyOh
9,3 / 10
11835 recensies op kiyoh
Hulp nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar!

Zakdoekjes bedrukt

Al onze prijzen zijn inclusief instel- en verzendkosten
Zakdoekjes bedrukt met jullie logo?. Je hebt ze al vanaf 0,62 per stuk bij 1000 stuks. Wij hebben een veelzijdig assortiment. Van mini-verpakkingen tot een piramidedoos met tissues. Zakdoeken bedrukken kan vanaf 50 stuks. Ideaal voor beurzen en evenementen of als zakdoek relatiegeschenk. Wil je meer weten over zakdoeken drukken met logo of zakdoekjes met tekst? We verzekeren jou van advies met enthousiasme. Wil je papieren zakdoeken laten bedrukken en ben je benieuwd hoe dat staat? Vraag een digitaal drukvoorbeeld aan. Gratis en vrijblijvend.
Lees meer Toon minder
1 - 3 van 3 producten
  • Relevantie
  • Best verkocht
  • Snelste levertijd
  • Kleinste oplage
  • Prijs bij 1000 stuks
  • Nieuwste producten
Zakdoekjes | Mini verpakking
0 reviews
(0)
B
Zakdoekjes
vanaf 50 stuks
Mini verpakking vanaf 50 stuks
0,62 per stuk
All-in bij 1000 stuks
Vandaag besteld, over 7 werkdagen in huis
Pakje met 10 zakdoekjes
0 reviews
(0)
MADE IN GERMANY
B
Pakje met 10 zakdoekjes
vanaf 50 stuks
vanaf 50 stuks
0,67 per stuk
All-in bij 1000 stuks
Vandaag besteld, over 12 werkdagen in huis
Handcrème Aloë Vera | Tube | 50 ml
0 reviews
(0)
MADE IN GERMANY
Handcrème Aloë Vera
vanaf 100 stuks
Tube | 50 ml vanaf 100 stuks
1,86 per stuk
All-in bij 1000 stuks
Vandaag besteld, over 14 werkdagen in huis
Heb je jouw product niet kunnen vinden?
Geen zorgen. We helpen je graag!
1 - 3 van 3 producten
1 - 3 van 3 producten

Tissues bedrukken

Tissues bedrukken met jullie logo, al vanaf 0,62 per stuk bij 1000 stuks. Hoe werkt dat? Wij kunnen tissues of tissueboxen bedrukken met tampondruk en full colour druk. De gewenste reclame wordt met een soort rubberen stempel, de zogeheten tampon, op de producten bedrukt. Deze stempels zijn elastisch, waardoor ze zich gemakkelijk aanpassen aan de logo tissues. Tampondruk is de beste druktechniek voor ronde, bolvormige en holle objecten. Ideaal voor bedrukte tissues! Tampondruk is geschikt voor relatief kleine opdrukken.
Lees meer Toon minder

Bedrukte zakdoekjes

Bedrukte zakdoekjes? Voor papieren zakdoekjes bedrukken we de verpakking, al vanaf 0,62 per stuk bij 1000 stuks. Wij bedrukken zakdoeken met full colour druk. Full colour is de Engelse term voor een drukproces met CMYK-kleuren. Dankzij deze vier kleuren (Cyan, Magenta, Yellow en Key) is het mogelijk om bijna alle kleuren van de regenboog na te bootsen. Zo krijgt jouw bedrukte zakdoeken de meest uiteenlopende kleuren. Of gewoon in jouw PMS-kleuren. Het drukwerk is in de vorm van een vinyl sticker. Wil je meer weten over een bedrukte zakdoek of bedrukken zakdoek? Bel, chat of e-mail onze verkoopspecialisten. Wil het bestelproces versnellen? Vraag een gratis en geheel vrijblijvend digitaal drukvoorbeeld aan. Hoe? Upload jouw logo, zodat onze designers een digitaal drukvoorbeeld voor je kunnen maken. Op deze digitale weergave zie je precies hoe jouw zakdoek bedrukt wordt.
Lees meer Toon minder

Verfrissingsdoekjes bedrukken

Wij kunnen niet alleen zakdoeken bedrukken, maar ook verfrissingsdoekjes bedrukken. Wij hebben verfrissingsdoekjes met citroengeur. Enkele verpakkingen, maar ook hersluitbare verpakkingen. Daarnaast hebben wij verschillende soorten tissues. Met drie lagen, in folie, in boxen en kubusvorm. Verfrissingsdoekjes met logo lenen zich uitstekend voor promotionele doeleinden, zoals beurzen en evenementen. Maken beursbezoekers er op dat moment geen gebruik van, gaat jouw verfrissingsdoekje met logo gewoon mee in de tas. Om later te gebruiken. Hierdoor blijft jouw organisatie onder de aandacht. Zelfs na een beurs of event.
Lees meer Toon minder
TrustedShops Trustmark