KiyOh
9,3 / 10
11835 recensies op kiyoh
Hulp nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar!

Veiligheidsjassen bedrukken

Al onze prijzen zijn inclusief instel- en verzendkosten
Onze veiligheidsjassen kunnen al bedrukt worden vanaf 1 stuks, wat betekent dat we ook geschikt zijn voor kleinere bestellingen. Met scherpe prijzen en een focus op kwaliteit, bieden we jouw bedrijf de beste waarde voor veiligheidsjassen. Bestel bedrukte veiligheidsjassen al vanaf 68,41 bij een bestelling van 25 stuks, waardoor je zowel de veiligheid als het budget van jouw organisatie beschermt. Of je nu op zoek bent naar bedrukte veiligheidsjassen voor jouw team of medewerkers, we hebben oplossingen die zowel veiligheid als professionele uitstraling combineren.
Lees meer Toon minder
1 - 1 van 1 product
  • Relevantie
  • Best verkocht
  • Snelste levertijd
  • Kleinste oplage
  • Prijs bij 25 stuks
  • Nieuwste producten
Soft Shell jack | Reflectiepiping | 340 gr/m2 | Tricorp Workwear
0 reviews
(0)
Soft Shell jack
vanaf 1 stuk
Reflectiepiping | 340 gr/m2 | Tricorp Workwear vanaf 1 stuk
68,41 per stuk
All-in bij 25 stuks
Vandaag besteld, over 15 werkdagen in huis
Heb je jouw product niet kunnen vinden?
Geen zorgen. We helpen je graag!
1 - 1 van 1 product
1 - 1 van 1 product

Veiligheidsjassen met logo

Bij Maxilia streven we ernaar om jouw veiligheidsjassen met logo te voorzien van een bedrukking die niet alleen functioneel is, maar ook opvalt. We begrijpen dat het tonen van jouw bedrijfslogo op de juiste manier kan bijdragen aan zichtbaarheid en herkenbaarheid, vooral in werkomgevingen waar veiligheid essentieel is.

Onze bedruk opties omvatten verschillende druktechnieken om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Zeefdruk is een populaire keuze voor logo's en teksten die opvallen tegen de achtergrond van de veiligheidsjas. Met deze techniek kunnen we gedetailleerde ontwerpen nauwkeurig reproduceren. Voor een nog duurzamere optie bieden we borduring aan, waarbij jouw logo met precisie op de jas wordt aangebracht met behulp van naald en draad. Borduring zorgt niet alleen voor een verhoogd ontwerp, maar zorgt er ook voor dat je logo lang meegaat, zelfs na herhaaldelijk wassen en gebruik.

Daarnaast bieden we ook transferdruk aan, een techniek waarbij jouw logo met warmte op de jas wordt overgebracht. Dit zorgt voor heldere kleuren en een scherpe uitstraling. Onze deskundige teamleden kunnen je adviseren over de meest geschikte druktechniek op basis van jouw ontwerp en budget, zodat jouw veiligheidsjassen met logo perfect aan jouw verwachtingen voldoen. Bij Maxilia gaan we verder dan alleen bedrukking; we zorgen ervoor dat jouw logo opvalt en bijdraagt aan de professionele uitstraling en veiligheid van jouw team.

Bekijk hier de hele collectie jassen bedrukken, of ontdek de mogelijkheden voor veiligheidshesjes bedrukken.
Lees meer Toon minder
TrustedShops Trustmark