KiyOh
9,3 / 10
11835 recensies op kiyoh
Hulp nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar!

Groeipapier enveloppen

Al onze prijzen zijn inclusief instel- en verzendkosten
Het bestellen van groeipapier enveloppen bij Maxilia gaat eenvoudig en snel. Je kunt allereerst kiezen uit verschillende maten en kleuren enveloppen. Vervolgens kun je de gewenste hoeveelheid en bedrukking opgeven. Wij bieden de mogelijkheid om de enveloppen te bedrukken met jouw eigen ontwerp of logo, zodat de enveloppen volledig aansluiten bij jouw huisstijl.
Lees meer Toon minder
1 - 1 van 1 product
  • Relevantie
  • Best verkocht
  • Snelste levertijd
  • Kleinste oplage
  • Prijs bij 250 stuks
  • Nieuwste producten
Groeipapier Envelop | A5 formaat | 120 gr/m2
0 reviews
(0)
BESTE KEUZE
A
Groeipapier Envelop
vanaf 50 stuks
A5 formaat | 120 gr/m2 vanaf 50 stuks
1,77 per stuk
All-in bij 250 stuks
Vandaag besteld, over 4 werkdagen in huis
Heb je jouw product niet kunnen vinden?
Geen zorgen. We helpen je graag!
1 - 1 van 1 product
1 - 1 van 1 product

Groeipapier enveloppen bedrukken

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen kiezen voor groeipapier enveloppen. Hieronder vind je enkele voordelen:

1. Duurzaamheid: groeipapier enveloppen zijn volledig gemaakt van natuurlijke materialen en biologisch afbreekbaar. Hierdoor zijn ze een duurzame keuze en dragen ze bij aan een beter milieu.

2. Originaliteit: groeipapier enveloppen zijn een originele en unieke manier om jouw boodschap over te brengen. De ontvanger zal aangenaam verrast zijn door de toegevoegde waarde van de envelop.

3. Gezondheid: wanneer de envelop in de grond wordt geplant, groeit er binnen no-time een prachtige plant uit. Dit zorgt niet alleen voor een mooi resultaat, maar draagt ook bij aan een gezondere omgeving.

4. Personalisatie: groeipapier enveloppen kunnen volledig worden gepersonaliseerd met jouw eigen ontwerp of logo. Hierdoor sluiten de enveloppen perfect aan bij jouw huisstijl en kun je jouw boodschap op een creatieve manier overbrengen.

Kortom, groeipapier enveloppen zijn een duurzame, originele en gezonde keuze. Dit geldt niet alleen voor enveloppen! Bij Maxilia heb je ruime keuzen uit verschillende bedrukte groeipapier. Bij Maxilia kun je groeipapier enveloppen gemakkelijk en snel bestellen met jouw eigen ontwerp of logo.
Lees meer Toon minder
TrustedShops Trustmark