ᐅ • Bureau-agenda bedrukken | Snel & Goedkoop | Maxilia.nl

Bureau-agenda bedrukken

Een bureau-agenda bedrukken voor uw relaties is een perfecte manier van reclame maken! Ook als u iets zoekt om uit te delen op de beurs een goed idee. Elke dag wordt uw bedrijfsnaam gezien met deze kalender voor het bureau. Vooral als u kiest voor leuke, originele reclame, zal uw geschenk gewaardeerd worden. Onze aganda's worden bedrukt in uw eigen PMS kleur(en) of full colour. Vooraf ontvangt u altijd een drukproef, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor meer informatie over een bureau-ageanda's bedrukken belt u met ons verkoopteam.

Producten

Helaas... Er zijn geen producten gevonden die aan je zoekopdracht voldoen. Toch op zoek naar dit product? Onze productspecialisten gaan voor je op zoek. Vul onderstaand contactformulier in om aan onze productspecialisten door te geven waarnaar je opzoek bent. Zoek je toch iets anders? Gebruik de zoekfunctie bovenin om andere producten te vinden!


Snel en goedkoop een bureau-agenda bedrukken doe je bij Maxagendas.nl. 

Bureaukalender bedrukken

Een bureaukalender bedrukken? Dat doet u via Maxagendas.nl om de volgende redenen: 1. We zijn goedkoop. 2. Originele artikelen van goede kwaliteit. 3. Snelle levertijd van slechts enkele werkdagen. 4. Gratis drukproef. Op deze digitale drukproef, die u na bestelling ontvangt, kunt u zien hoe de bureaukalenders eruit komen te zien. Gaat u akkoord, dan start de drukkerij met het bedrukken van de artikelen, om ze vervolgens al met enkele werkdagen af te leveren. Meer weten? Bel snel voor meer info over een bureaukalender bedrukken.

Bureau-agenda’s met logo

Bureau-agenda’s bedrukt met uw logo zijn heel handig! Let maar eens op hoe vaak u een datum zoekt, kijkt in welke week we leven, een planning maakt of wat dan ook. Bureau-agenda’smet logo zijn handige hulpmiddelen om een afspraak niet te vergeten. De agenda’s met logo zijn overzichtelijk, hebben genoeg schrijfruimte bij elke dag en zijn qua uitstraling mooi en zakelijk. Zoekt u een bepaalde kleur? De meest gangbare kleuren hebben wij op voorraad. De bureau-agenda’s worden bedrukt met uw logo in één of meerdere kleuren. Bestel vandaag nog deze luxe bureau-agenda’s bedrukt met uw logo als promotieartikelen voor uw beste relaties!

Bestel direct online of bel voor advies 0318-743664. Speciale aanvragen kun je ook mailen naar Ruben@maxilia.nl.

 

Levering op tijd, ook bij jou.
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.

 

 

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 25-04-2018.