Nieuwe job? Bij Maxilia is geen week hetzelfde!
Flexibiliteit zit in ons DNA
In 2007 werd Maxilia opgericht door Cor van Engelenhoven om Nederlandse werknemers te verrassen met kerstpakketten die ze zelf konden samenstellen. Hier kwam al snel verandering in: de aanvragen voor gepersonaliseerde relatiegeschenken bleven namelijk binnenstromen. Daarom gooide Cor het roer drastisch om en ging hij zich 100% focussen op bedrukte relatiegeschenken. Een goede beslissing. Want inmiddels zijn we actief in 4 Europese landen en helpen we jaarlijks meer dan 20.000 klanten bij de promotie van hun bedrijf.
Deze flexibiliteit is nog steeds wat ons kenmerkt. Want naast het feit dat we geen kans onbenut laten, is hybride werken bij ons de standaard: jij bepaalt zelf of je op kantoor of vanuit een zonnig oord inlogt én wanneer je het meest productief bent. Zolang de resultaten goed zijn, maakt het ons niets uit. Door onze doelgerichte aanpak, heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid en persoonlijke doelstellingen. Dit is dan ook een van de redenen dat je zelf mag bepalen hoeveel vakantie je neemt. Uiteraard wel altijd in overleg met je team 😉
Join our team!
Bekijk alle vacatures
Link naar vacatures NL
Vragen? Stel ze gerust!
Neem contact met ons op
Contact op nemen
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark