Veel gestelde vragen over usb-sticks en antwoorden

Ik ben geïnteresseerd in USB-sticks met logo. Is de prijs inclusief bedrukking?
De prijs is inclusief één kleur bedrukking. Bestaat jouw logo uit meer kleuren, vink dat dan even aan op onze website. Of vraag naar de mogelijkheden door te bellen, chatten of mailen.

 

Ik heb uiterlijk volgende week woensdag bedrukte USB-sticks nodig. Is dat nog te realiseren?
Sommige USB-sticks op onze website hebben een vliegensvlugge levering.

 

Ik heb vorig jaar USB-sticks met bedrukking besteld. Hebben jullie mijn logo nog?
Wij bewaren jouw gegevens zorgvuldig. Laat ons even weten waar je werkt of wat je achternaam is, zodat we jouw gegevens in ons systeem kunnen opsporen.

 

Ik heb interesse in USB-sticks met logo en ben benieuwd naar een ontwerp. Wat zijn de mogelijkheden?
Wij maken graag een digitaal drukvoorbeeld voor je. Dit voorbeeld is gratis en geheel vrijblijvend. Interesse? Laat het ons even weten.

 

Ik wil bedrukte USB-sticks bestellen en ben benieuwd naar de leverdatum.
De levertijd vind je op onze website en gaat in na akkoord op jouw digitale drukvoorbeeld. Daarna houden we je - direct na jouw aanvraag - op de hoogte van de leverdatum. Om jouw bestelling vervolgens op de voet te kunnen volgen met een Track & Trace.

 

Op de website staat dat de USB-stick op de bovenkant wordt bedrukt. Mijn voorkeur gaat uit naar de boven- én onderkant. Is dat mogelijk?
Bel, chat of mail even, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

 

Kan ik een 'creditcard USB-stick' alleen op twee kanten bedrukken? Ik wil maar op één kant mijn logo.
Nee hoor, wij kunnen jouw logo ook op één kant bedrukken. Dat vink je gemakkelijk aan op onze website. Hulp nodig? Bel, chat of mail ons.

 

Ik wil graag USB-sticks met logo bestellen. Kan er dan direct data opgezet worden? En wat kost dit?
Dat is zeker mogelijk. De prijs hangt af van het type USB-stick, het aantal GB’s, aantal mb’s van de bestanden en aantallen van de gewenste USB-sticks. Deze vraag moeten wij ook voorleggen aan onze leverancier. Het is handig om even te mailen, zodat we je dit zo snel mogelijk kunnen laten weten. 

 

Wat betekent thuiskopieheffing?
Thuiskopieheffing is een compensatie voor het maken van een kopie van een film of album voor privégebruik. Deze heffing is vastgesteld voor de periode 2018 tot en met 2020. Voor USB-sticks geldt een heffing van €0,60 per stuk.

 

Is de prijs inclusief thuiskopieheffing?
Ja.

 

Ik heb een spoedopdracht. Kunnen jullie mij helpen?
Absoluut. We denken graag met je mee hoe je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Samen zorgen we voor een vlekkeloos verloop.

 

Ik wil graag USB-sticks bedrukken. Mijn logo bevat oranje en geel. De tekst is zwart. Zijn dat dan drie kleuren bedrukking?
Ja, oranje, geel en zwart. Kom je er niet helemaal uit? Laat het ons dan even weten. We helpen je graag.

 

Is een ‘creditcard USB-stick’ even groot als een creditcard/pinpas?
Ja.

 

Is het mogelijk om een digitaal drukvoorbeeld te ontvangen van verschillende USB-sticks?
Dat is geen probleem. Onze designers maken graag drukvoorbeelden voor je. Dit mag je online aanvragen of stuur even een mailtje.

 

Zijn alle drukoppervlakken van USB-sticks even groot?
Nee, het drukoppervlak verschilt per USB-stick. Is het niet duidelijk of heb je een vraag over het drukoppervlak? Je mag ons altijd bellen of mailen.

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark