Trots - We zijn wéér genomineerd voor de Best Online Performance Award 2021

Maxilia & Best Online Performance Award: een winnende combinatie!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Dat geldt niet alleen voor Maxilia en alle ondernemers onder ons, maar ook voor de Best Online Performance Award van PromZ die wegens COVID-19 in 2020 een jaartje oversloeg, maar nu weer helemaal terug is van weggeweest. En raad eens? Maxilia is voor de vierde keer op rij genomineerd voor deze gave prijs!

 

Succesvol ondernemerschap

In 2017, 2018 en 2019 werd Maxilia al bekroond met de titel ‘beste internetleverancier in de promotionele branche’. Een prestatie waar we nog steeds ontzettend trots op zijn. Maar Maxilia zou Maxilia niet zijn als we het hierbij zouden laten, want ontwikkeling, creativiteit en ondernemerschap staat bij al onze Maxilianen centraal. Net als werkplezier en het vinden van de juiste privé-werk balans. Het behalen van de Great Place To Work Certificering is hier dan ook een mooie aanvulling op.

Al drie keer de beste van de branche - winnen we weer!?

Innovaties met impact
Onlangs hebben we het startschot gelost voor een nieuwe toekomstvisie die gericht is op het verduurzamen van ons assortiment en het verdiepen van onze service richting de klant. Hoe we dat gedaan hebben? Door bijvoorbeeld ons eco-assortiment uit te breiden, onze snelheid te verhogen en door een easy-to-use logo-tool te ontwikkelen die het voor onze klanten nog eenvoudiger maakt om tot het perfecte resultaat te komen. Zo geven we onze klanten ook in de toekomst ‘MORE REASON TO SMILE’!

 

Stem je op ons!
Hebben we jou als klant ook MORE REASON TO SMILE gegeven? Help ons dan om dit jaar wederom de beste internetleverancier in de promotionele branche te worden door op ons te stemmen via deze link. Want naast de vakjury en de leveranciers, bepaal ook jij wie dit jaar de ‘Best Online Performance Award’ wint!

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark