kerstpakket inspiratie

Kerstpakket trends 2023 

Het feestelijke seizoen komt dichterbij! Het perfecte moment om jouw waardering te uiten naar zakelijke relaties. Ontdek in deze blog de kerstpakket trends in 2023 en krijg inspiratie voor leuke kerstcadeaus. De belangrijkste trend dit jaar is duurzaamheid en recycling. Dit is iets wat we ook terug zien in de kerstpakket trends.

 

De kerstpakket trend in 2023 ontwikkelt zich met een sterke nadruk op duurzaamheid. Dit jaar draaien de trends in kerstpakketten voor medewerkers om het combineren van duurzaamheid met handige producten. Het resultaat? Een doordacht gebaar dat zowel jouw medewerkers als het milieu aanspreekt. In deze blog geven we jou kerstpakket inspiratie. Lees snel verder en ontdek originele kerstpakket ideeën!

 

 

Kerstpakket trends 2023:

 

1. Duurzame tassen

2. Herbruikbare waterflessen 

3. Tech gadgets

4. Duurzame koffiebekers 

5. Persoonlijke verzorging

6. Gerecyclede accessoires

7. Hippe kantoorartikelen 

 

 

Kerstpakket inspiratie

Voeg een of meerdere van deze trends toe aan jouw kerspakket voor 2023. Zo bied jij jouw medewerkers duurzame en praktische geschenken. Stem de cadeaus af op hun waarden en de wereldwijde inzet voor een groenere toekomst. Deze combinatie van functionaliteit en milieubewustzijn is een krachtige manier om waardering te tonen. En natuurlijk zorgt een mooie bedrukking van jouw logo ervoor dat de herinnering blijft hangen. Laat je inspireren door onze cadeautips en creëer een uniek kerstpakket.

kerstpakket trend duurzame tas

1. Duurzame tassen: Een stijlvol statement

Duurzame tassen zijn een van de belangrijkste kerstpakket trends voor medewerkers dit jaar. Tassen gemaakt van gerecyclede materialen zijn erg praktisch. Zo worden de tassen dagelijks gebruikt en zorgt voor extra reis comfort. Kies voor een duurzame boodschappen tas en geef deze in combinatie met een herbruikbare fruitzakjes. Of ga voor duurzame laptoptassen, zodat jouw medewerkers in stijl naar kantoor kunnen komen. Samen met een laptop sleeve zorg je ervoor dat de laptops goed beschermd zijn.

 

 Bekijk cadeautip: RPET laptop tas 

 

 

kerstpakket trend waterfles

 

2. Herbruikbare waterflessen: Hydration meets sustainability

Gehydrateerd blijven en tegelijkertijd plastic afval verminderen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Voeg een van de duurzame waterflessen toe aan jouw kerstpakket. Zo ondersteun jij niet alleen een bewuste levensstijl, maar draag je ook bij aan een gezonde gewoonte. Kies voor merken gemaakt van duurzame materialen zoals Doppers met logo of Waterdrop. Geef Waterdrop flessen in combinatie met de unieke Waterdrop microdrinks. Zo sluit je aan bij de bredere beweging om het gebruik van wegwerpplastic te verminderen.

 

Bekijk cadeautip: Waterdrop glazen fles

 

 

kerst inspiratie gadgets

 

3. Tech gadgets: Duurzame technologische evolutie

De wereld van technologie omarmt tegenwoordig ook duurzaamheid. Deze ontwikkeling zie je terug in de kerstpakket trends van 2023. Ontdek gadgets die technologie combineren met milieuvriendelijkheid. Kies uit powerbanks op zonne-energie, bamboe speakers of een hippe koptelefoon. Met deze kerstcadeaus voor jouw personeel ben je innovatief en milieubewust.

 

Bekijk cadeautip: Draadloze bamboe powerbank

 

 

 

kerst inspiratie koffiebeker

 

4. Duurzame koffiebeker: Sip with purpose

Met de nieuwe SUP regelingen is een herbruikbare koffiebeker het ideale kerstcadeau. Deze trend weerspiegelt de groeiende interesse in duurzaam leven. Daarnaast bied je jouw medewerkers een heerlijke manier om van hun favoriete drankjes te genieten. Bij Maxilia kies je uit verschillende herbruikbare koffiebekers jouw favoriet. Zo zit er altijd een beker bij die past bij jouw medewerkers. Wil je meer weten over de SUP regeling? Bekijk de brochure!

 

Bekijk cadeautip: Circular&Co coffee to go beker

 

 

kerst inspiratie verzorging

 

5. Persoonlijke verzorging: Spa at home

Persoonlijke verzorging krijgt een eco-vriendelijke twist! Voeg zeep van Unwaste toe aan de kerstpakketten. Met dit geschenk minimaliseer je niet alleen plastic afval, maar introduceer je jouw medewerkers ook met duurzame alternatieven voor de dagelijkse routine. Geef zeep in combinatie met hamamdoeken gemaakt van gerecycled materiaal. Zo laat je jouw medewerkers thuis heerlijk ontspannen.

 

Bekijk cadeautip: Unwaste duurzame zeep

 

 

kerst inspiratie kantoor

 

6. Gerecyclede accessoires: Natuurlijke elegantie op kantoor

Verrijk de werkplekken met een vleugje natuurlijke elegantie door bamboe bureaubenodigdheden toe te voegen aan jouw kerstpakket. Items zoals draadloze oplaadladers, muismatten en desk organizers gemaakt van biologisch afbreekbare materialen voegen een duurzame verfijning toe aan de werkomgeving. Deze trend overbrugt de kloof tussen functionaliteit en eco-bewust design, waardoor elk bureau een statement wordt.

 

Bekijk cadeautip: Bamboe deskorganiser

 

 

 

kerst inspiratie groeipapier

 

7. Hippe kantoorartikelen: Growing memories

Plantbare kantoorartikelen is een opkomende trend die duurzaamheid en creativiteit combineerd. Items zoals groeipapier kerstkaarten bevatten zaadjes. Na gebruik plant je deze items en breekt het papier af, waardoor prachtige bloemen of kruiden achterblijven. Deze trend omvat het idee van zowel het milieu als persoonlijke groei koesteren, wat resulteert in een doordacht en betekenisvol geschenk.

 

Bekijk cadeautip: Groeipapier A5 formaat

 

 

 

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark