Maxilia genomineerd voor de Beste Online Performance Award 2023

We hebben geweldig nieuws om met jullie te delen! Maxilia is genomineerd voor de Beste Online Performance Award 2023! Deze nominatie is een erkenning voor onze voortdurende inzet om niet alleen hoogwaardige producten en uitstekende service te leveren, maar ook om een positieve impact te hebben op het milieu en de samenleving. We zijn enorm trots op deze nominatie en willen graag jouw steun en stem vragen om ons te helpen deze te winnen.

 

Bij Maxilia geloven we dat verandering de hartslag van groei is. Daarom hebben we ons tot doel gesteld om de branche te transformeren. Onze visie is gebaseerd op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. We willen onze klanten bewust maken van de keuzes die ze maken en hen aanmoedigen om te kiezen voor promotieartikelen met een positieve impact op mens en milieu.

 

Om deze visie tastbaar te maken, hebben we de Max Responsibility Score geïntroduceerd. Elk product in ons assortiment heeft een transparante score gekregen in de vorm van een label. Deze score geeft aan hoe milieuvriendelijk het product is, en we zijn er trots op te kunnen zeggen dat steeds meer producten hogere scores dan 'A' behalen. Daarnaast hebben we de afgelopen maanden meer dan 200 producten toegevoegd die gemaakt zijn van gerecycled materiaal. Hiermee dragen we actief bij aan zowel sociale als ecologische impact. 

'Een grotere impact voor jouw merk. Een kleinere afvalberg. Dat is onze belofte.'

 Als specialist in relatiegeschenken zijn we gepassioneerd om producten te creëren die niet alleen helpen bij de groei van jouw bedrijf en merk, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld. We begrijpen echter dat goede bedoelingen soms onbedoelde negatieve effecten kunnen hebben. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Eco Brixs, een recycleprogramma in Oeganda. Met onze 'Kilo for Kilo'-actie zorgen we ervoor dat voor elke kilo aan promotieartikelen die wij verkopen, er in Oeganda een kilo afval wordt opgeruimd. Dit initiatief helpt niet alleen financieel en sociaal in Oeganda, maar het ingezamelde afval wordt ook omgezet in nuttige bouwmaterialen. Met de opbrengsten kunnen we het recycleprogramma verder uitbreiden, zodat nog meer afval kan worden ingezameld. Zo maken we de cirkel rond en investeren onze klanten in een betere toekomst voor Oeganda.

 

We hebben jouw steun nodig om de Beste Online Performance Award te winnen! Stem hier op Maxilia. Vergeet niet om ook je vrienden, familie en collega's aan te moedigen om te stemmen, zodat we samen deze erkenning verdienen voor onze inzet op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

 

Laten we samen streven naar een duurzamere en socialere wereld. Ontdek in onze website meer over onze missie en visie voor de toekomst en ontdek hoe jij kunt bijdragen.

 

Bedankt voor jouw steun en laten we onze stemmen bundelen om Maxilia te helpen de Beste Online Performance Award binnen te slepen!

 

 

 

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark