Een overzicht van onze bedrijfsuitjes
Sportief weekend in Fryslân
Wie Friesland zegt, moet ook zeilen zeggen
Tot een paar dagen voor vertrek was de bestemming nog een verrassing, maar dat het een sportief weekend zou worden was geen geheim. Om de vrouwelijke collega’s te kalmeren (want kledingstress) werd het toch maar eerder verklapt. Dit weekend slapen we in een zeilschool in Friesland. Koffers met regenkleding en sportschoenen in de bus, en na een rit van tweeënhalfuur staat ons een heus feestmaal te wachten. Waar een handjevol Maxilia chef-koks - het merendeel met Franse roots - zich voor heeft uitgesloofd.

En niet alleen het diner valt in de smaak, maar ook de quizavond. Die een meerderheid afsluit in het centrum van Sneek. Uitslapen? Daar is geen tijd voor.
Vroeg uit de veren om – hoe kan het ook anders – te zeilen! Gelukkig worden we getrakteerd op zonnestralen. Het startsein van een sportieve zaterdagmiddag.

Stormen op de stormbaan
Een middag die we op een stormbaan doorbrengen. Rennen, springen en je collega af en toe liefkozend een por geven. Als dat geen teambuilding is? En wie sport, krijgt trek. Daar hebben ze in Friesland wel een oplossing voor: lasagne. Terug in de bus? Was iedereen muis- en muisstil. ZzzZzzZ!

Onze bedrijfsuitjes met overnachting zijn georganiseerd door Edgeplore.nl.
Friesland: Lang leve de lol op het water en het droge.
Foto van Friesland
Foto van Friesland
Met het vliegtuig naar Scandinavië
Een weekend in Zweden: van hike naar her
Niet Rhenen maar Amsterdam is dit weekend het vertrekpunt van een weekend weg. Schiphol om precies te zijn. Want we gaan naar Zweden! Een vliegreis om nooit meer te vergeten. Net als het verblijf. Want wie denkt dat een slaapplek aan wal geschikt is voor onze schone slaapsters, heeft het mis. We slapen op een boot. (Oké, wie zeeziek is, krijgt een minder schommelend onderkomen.)

Maar van slapen komt het nog even niet. Het is tijd om onze schaatsen aan te trekken. En van al die pirouettes op het ijs krijg je best trek.
In een restaurant dat enkel organisch eten serveert, wordt de grote trek gestild. Om daarna een karaokebar in te duiken om te testen wie er kan zingen. Maxilia’s Next Nachtegaaltje? Kevin is favoriet.

Tientallen knagende bevers
We beginnen de dag met frisse lucht. Hiken door het bos met tientallen bevers die van zich laten horen. Een mooie wandeling met een minstens zo goede afsluiting: een barbecue om van te smullen. We zijn weer helemaal opgeladen!
Zweden: een (vlieg)reis om nooit meer te vergeten!
Foto van Zweden
Foto van Zweden
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark