top 10 relatiegeschenken

Top 10 relatiegeschenken

Jouw zakelijke relaties goed onderhouden? Besteed aandacht aan de details. Geef een relatiegeschenk om jouw waardering te tonen. Bij Maxilia hebben we een top 10 relatiegeschenken samengesteld. Deze selectie is geselecteerd uit onze meest populaire categorieën. Krijg inzicht in populaire producten voor promotionele doeleinden:

 

1. Metalen pen graveren

2. Beige katoenen tas

3. Dopper 450 ml

4. Schrijfblok A5

5. Polyester rugzakje

6. Papieren tas A4

7. Emaille mokken 350ml

8. Full color keycord

9. Tacx bidon 500ml

10. BIC aanstekers J26

 

Wil je jouw relaties verrassen met iets origineels? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Ontdek originele relatiegeschenken en vind het perfecte geschenk. Op zoek naar manieren om jouw team te verrassen tijdens de zomermaanden? Bekijk dan zeker onze blog over zomerattenties voor medewerkers.

 

Op de hoogte blijven van de laatste trends? In deze blog lees je over de relatiegeschenk trends! Zo ben je up-to-date en verras je jouw relaties met de meest trendy geschenken van het moment.

Metalen pen

1. Metalen pennen graveren

Een pen is niet zomaar een gebruiksvoorwerp. Het is een symbool van professionaliteit en stijl. Deze metalen pen biedt niet alleen een soepele schrijfervaring, maar laat je ook graveren met logo. Met zijn aluminium constructie en zilverkleurige accenten straalt deze pen klasse uit. Bovendien is hij snel leverbaar en beschikbaar in verschillende kleuren.

 

Ontdek de collectie: Pennen bedrukken

 

 

top relatiegeschenken katoenen tas

 

2. Beige katoenen tas

Deze beige katoenen tas is niet alleen een praktisch geschenk. Laat ook jouw betrokkenheid zien bij duurzaamheid. Gemaakt van Oekotex gecertificeerd katoen en geproduceerd onder eerlijke arbeidsomstandigheden in India, draagt deze tas bij aan een betere wereld. Met een full colour bedrukking wordt jouw boodschap maximaal uitgedragen.

 

Ontdek de collectie: Katoenen tassen bedrukken

 

 

top relatiegeschenken dopper

 

3. Doppers 450ml

De bedrukbare Dopper waterflessen combineren functionaliteit met duurzaamheid en stijl. Perfect voor het promoten van jouw bedrijf! Door de recyclebare materialen draag je bij aan een beter milieu.

 

Ontdek de collectie: Doppers bedrukken

 

 

top relatiegeschenken schrijfblok

  

4. Schrijfblok A5

Een praktisch geschenk dat altijd van pas komt. Dit A5 schrijfblok biedt ruimte voor jouw ontwerp op elke pagina. Gemaakt van FSC-gecertificeerd papier en beschikbaar in verschillende velopties. Een ideaal notitieblok voor allerlei zakelijke toepassingen.

 

Ontdek de collectie: Schrijfblokken bedrukken

 

 

top relatiegeschenken rugzakje

 

5. Polyester Rugzakje

Dit polyester rugzakje is het perfecte promotiegeschenk, met voldoende ruimte voor jouw logo of boodschap. Lichtgewicht en duurzaam, het biedt comfort en functionaliteit tegen een betaalbare prijs.

 

Ontdek de collectie: Rugzakjes bedrukken

 

 

top relatiegeschenken papieren tas

  

6. Papieren tas A4

Met deze papieren tassen verpak je jouw producten op een betaalbare en duurzame manier. Bedrukt met jouw logo, zijn ze een effectieve manier om jouw merk te promoten.

 

Ontdek de collectie: Papieren tassen bedrukken

 

 

top relatiegeschenken emaille mok

 

7. Emaille mokken 350ml

Tijdloos en authentiek. Deze retro emaille mokken bieden een tijdloos design en een authentieke uitstraling. Bedrukt met jouw logo, zijn ze perfect voor het serveren van koffie of thee terwijl je jouw merk in de schijnwerpers zet.

 

Ontdek de collectie: Emaille mokken bedrukken

 

 

top relatiegeschenken keycord

 

8. Full color keycord

Deze keycords zijn niet alleen handig, maar bieden ook een opvallende manier om jouw merk te promoten. Volledig aanpasbaar en bedrukt met jouw logo, zijn ze perfect voor evenementen en beurzen.

 

Ontdek de collectie: Keycords bedrukken

 

 

top relatiegeschenken tacx bidon

 

9. Tacx bidon 500ml

De Shiva bidon van Tacx is een praktische en lekvrije drinkfles, ideaal voor elke gelegenheid. Gemaakt van BPA-vrij materiaal. Ideaal voor de sportieveling! 

 

Ontdek de collectie: Bidons bedrukken

 

 

top relatiegeschenken aansteker

 

10. BIC aansteker J26

Deze XL BIC aanstekers bieden een opvallende manier om jouw reclame te verspreiden. Gemaakt van slijtvast Delrin® kunststof.  Bedrukt met jouw logo zijn ze een duurzaam en effectief promotiemateriaal.

 

Ontdek de collectie: Aanstekers bedrukken

 

Of je nu op zoek bent naar luxe relatiegeschenken, duurzame opties of budgetvriendelijke keuzes. Bij Maxilia vind je gegarandeerd het perfecte geschenk voor elke gelegenheid.

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark