paasgeschenken voor personeel

Top 5 originele paasgeschenken voor personeel 

Ho, ho, ho, wacht even... verwar ik nou Pasen met Kerstmis? Nee hoor, het lijkt erop dat het paasfeest nét zo'n magische tijd wordt, vooral voor jouw geweldige team! De lente staat voor de deur en dat betekent niet alleen bloeiende bloemen, maar ook de perfecte gelegenheid om je waardering te tonen aan die hardwerkende helden op kantoor. Hoe? Met niets minder dan vijf waanzinnige paaspakketten, bomvol lekkers en leuks, allemaal samengesteld met de fantastische producten van Maxilia.

 

Van smakelijke paaseitjes met logo tot betoverend groeipapier, we hebben alles in huis om jouw team een onvergetelijke paaservaring te bezorgen. Samen met Maxilia gaan we op ontdekkingsreis door de wonderlijke wereld van paasgeschenken. Dus, trek je konijnenoren maar vast uit de kast, want we gaan dit paasfeest vieren als nooit tevoren!

 

Paasgeschenken personeel: 5 geweldige ideeën!

En geloof me, deze paaspakketten zijn niet zomaar cadeautjes; het zijn feestjes in een doos, speciaal samengesteld om jouw team te laten stralen. Of je nu gaat voor de Original easter box met een knipoog naar duurzaamheid, de Spa easter box voor wat welverdiende ontspanning, of de Kids easter box vol plezier voor de jongsten - elk pakket heeft zijn eigen betovering. Dus, waar wacht je nog op? Laten we samen dit paasfeest tot een knallend succes maken met deze top 5 originele paasgeschenken voor je personeel!

 

1. Original easter box

2. Spa easter box

3. Kids easter box

4. Sports easter box

5. Small easter box

 

Bekijk hier ons hele assortiment relatiegeschenken voor Pasen!

paasgeschenken origineel

1. Original easter box

De Original Easter Box is een feest voor de zintuigen. Gevuld met heerlijke paaseitjes, een Tony groeipapier en een zaadzakje, laat dit pakket je team genieten van chocolade, bloemen en een vleugje duurzaamheid. Maxilia's bijdrage aan dit feestelijke ensemble, het groeipapier en het zaadzakje, voegen een vleugje natuurlijke pracht toe.

 

In deze box:

- Tony Chocolonely reep met groeipapier sleeve

- Zaadzakjes met bloemen

 

 

paasgeschenken personeel spa

 

2. Spa easter box

Geef je personeel een beetje welverdiende ontspanning met de Spa easter box. Dit pakket bevat niet alleen heerlijke paaseieren maar ook een stijlvolle mok en een rustgevende geurkaars. Een fotomok voegt een persoonlijk tintje toe aan de ervaring, terwijl de geurkaars zorgt voor de perfecte sfeer van sereniteit. Dit zijn een paar geweldige paasgeschenken voor je personeel die zeker gewaardeerd gaan worden.

 

In deze box:

- Geurkaars in blik

- Fotomok 350ml

 

 

paasgeschenken personeel kids

 

3. Kids easter box

Voor de jongsten in het team is er de vrolijke Kids easter box. Chocolade, een snoeppotje en stoepkrijt zorgen voor een speelse paasviering. Een geweldig, klein snoeppotje voegt een extra dosis zoetheid toe aan dit schattige pakket met paasgeschenken voor je personeel.

 

In de box:

- Tony's Chocolonely reep 50 gram

- Stoepkrijt

- Snoeppotje

 

paasgeschenken personeel sport

 

4. Sports easter box

Houd je team in beweging met de energieke Sports easter box. Naast heerlijke paaseieren bevat dit pakket een handige bidon en een zweetbandje. Een gepersonaliseerde bidon voegt functionaliteit en stijl toe aan dit sportieve geschenk.

 

In deze box:

- Zweetbandje

- Tacx bidon

 

 

paasgeschenken personeel small

 

5. Small easter box

Soms zit groots geluk in kleine dingen, en dat geldt zeker voor de Small Easter Box. Gevuld met heerlijke paaseieren, is dit pakket simpelweg perfect voor een subtiele viering. Deze doosjes met paaseitjes voegen een vleugje klasse toe aan dit eenvoudige maar doordachte cadeau. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om alleen een doosje paaseitjes cadeau te geven. Zoals je ziet kan je alle kanten op wat betreft de paasgeschenken voor je personeel.

 

In deze box:

- Tony's chocolonely paaseitjes

- Doosje met paaseitjes

 

En daar heb je het, vijf onweerstaanbare paasgeschenken voor je personeel, allemaal samengesteld met de hoogwaardige producten van Maxilia. Welk paaspakket past het beste bij jouw team? Vrolijk Pasen!

 

Lees ook deze blogs: 

- Top 5 voorjaarsgeschenken

Beursstand inrichten

- Secretaressedag cadeau

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark