ᐅ • Join the pipe waterflessen bedrukken | Milieubewuste reclame | Maxilia.nl

BOGO waterfles bedrukken

Laat een BOGO waterfles bedrukken met jouw logo en laat jouw relaties zien dat je het milieu belangrijk vindt. De waterflessen zijn leverbaar in diverse kleuren, zodat er altijd één te matchen is met jouw logo. Wij kunnen jouw logo perfect bedrukken op deze waterflessen. Al vanaf 8,99 bij 100 stuks. Met deze waterflessen lever je een positieve bijdrage aan het milieu en de activiteiten van Join the Pipe. Nieuwsgierig naar een BOGO waterfles met jouw logo? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan. Gratis en vrijblijvend. Meer weten over BOGO waterfles bedrukken? Bel voor vragen of advies naar 0318-743600 of stuur een e-mail naar gerard@maxilia.nl.
Waarom Maxilia?
9,2/10
3968 recensies op KiyOh

Join the Pipe waterfles bedrukken

Wil je een Join the Pipe waterfles bedrukken? Join the Pipe is het eerste sociale netwerk van kraanwaterdrinkers met als droom: het bouwen van de langste waterleiding. Om zo iedereen, overal ter wereld, van schoon drinkwater te voorzien. Join the Pipe promoot het drinken van kraanwater met als doel een eerlijke verdeling van drinkwater en het gebruik van milieuvervuilend voorverpakt bronwater tegen te gaan. Met de verkoop van watertappunten, navulbare kraanwaterflessen en met donaties bekostigd de organisatie schoon drinkwater projecten in ontwikkelingslanden. Voor elke verkochte fles doneert de organisatie een fles aan een kind in een ontwikkelingsland.

Verbind ook jouw bedrijfsnaam aan de duurzame filosofie initiatief van Join the Pipe. De flessen zijn uiteraard navulbaar en zijn geschikt voor warme en koude dranken. Bovendien zijn de flessen PET-vrij en BSA-vrij (weekmakervrij). De perfecte giveaway met een verhaal. Meer weten over Join the Pipe waterfles bedrukken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0318-743600 of stuur een e-mail naar gerard@maxilia.nl.
Levering op tijd, ook bij jou.
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsperekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 25-04-2018.