ᐅ • Bobble waterfles bedrukken | Snel & Goedkoop | Maxilia.nl

Bobble waterfles bedrukken

Ontmoet de Bobble waterfles. Al vanaf 100 stuks: een stijlvolle en slimme manier om elke druppel water die je drinkt lekkerder te maken. Bobble is een leuke, herbruikbare waterfles die water filtert terwijl je drinkt. Wanneer het water door het ingenieuze koolstoffilter loopt, wordt chloor uit het kraanwater verwijderd. Verbetert de smaak van water. Fris en schoon. Bobble is een duurzaam alternatief voor alle plastic wegwerp waterflessen, die schadelijk zijn voor het milieu. Draag jij ook bij aan een schonere aarde? Laat dan nu een Bobble waterfles bedrukken.
Waarom Maxilia?
9,2/10
3968 recensies op KiyOh

Bobble waterflessen bedrukken

Bobble waterfles met logo

Levering op tijd, ook bij jou.
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsperekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 25-04-2018.