ᐅ • Bedrukte Bobble waterfles nodig? | Maxilia.nl

Bobble waterfles bedrukken

Wij helpen jou reclame maken

Meet de Bobble waterfles, een stijlvolle en slimme manier om elke druppel water die je drinkt lekkerder te maken. Bobble is een leuke, herbruikbare waterfles die water filtert terwijl je drinkt. Wanneer het water door het ingenieuze koolstoffilter loopt, wordt chloor uit het kraanwater verwijderd. Verbetert de smaak van water. Fris en schoon. Bobble is een duurzaam alternatief voor alle plastic wegwerp waterflessen, die schadelijk zijn voor het milieu. Draag jij ook bij aan een schonere aarde? Laat dan nu een Bobble waterfles bedrukken.

Bobble waterflessen bedrukken

Bobble waterfles met logo

Laat direct Bobble waterflessen bedrukken online of neem meteen contact op met ons 0318-743673 of e-mail mark@maxilia.nl. Wij zijn u graag van dienst.

 

 

Levering op tijd, ook bij jou.
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 21-02-2018.