ᐅ • Verras jouw relaties met Kerst - 5 tips
Kerst. You either love it or hate it. Maar hoe dan ook: je kunt er niet omheen. Het is dé tijd van het jaar om waardering uit te spreken naar jouw relaties. In dit blog lees je hoe je hen op 5 creatieve manieren kunt verrassen. Ook zonder flinke portemonnee.
1. Foute-kersttruien-maandag
Van maandag tot en met vrijdag strak in pak? Deze Kerst niet! Wissel de gelikte bedrijfskleding in voor een pak met een knipoog. Trap de decembermaand af met ‘foute-kersttruien-maandag’ en kom lekker in de kerststemming. Er is niets leuker dan klanten helpen in een gekke trui.

Wil je deze kerstdagen ook goed voor de dag komen? Op www.uglyxmas.nl vind je de leukste ‘foute kersttruien’ in allerlei soorten en maten. Houd ook de bekende ketens, zoals H&M, Urban Outfitters en ASOS, goed in de gaten.
2. Kerst is vroeg dit jaar
Feestdagen zijn vaak stressvol voor ondernemers. Vanzelfsprekend. De decembermaand is de tijd om te pieken. Organiseer daarom eind november een etentje voor jouw personeel of leveranciers. Je kunt het zo bont maken als je zelf wil: van een gezellige tafel vol hapjes tot een luxe 6-gangendiner. Lekker cliché, maar liefde gaat tenslotte door de maag.

Loop het water je in de mond? Op www.hapjesaanhuis.nl vind je catering voor ieder budget. Met gerechten vanuit 65 verschillende keukens! Ook Uber Eats is een smaakvolle aanrader: jouw favoriete gerechten op locatie. Info: www.ubereats.com.  Wil je een diner-ervaring op een bijzondere plek? AirBnB biedt nu ook AirDnD aan: eten bij een hobby-chef. Kijk op www.airdnd.nl voor meer informatie.
3. Maak het jezelf makkelijk
Geef jouw relaties een waardebon, zodat zij zelf een pakket kunnen samenstellen met favoriete producten of hun zinnen kunnen zetten op een luxe gadget, zoals een keyfinder of een speaker. Zie je het voor je; met al jouw collega's of leveranciers meezingen met de meest foute kerstnummers?

Voor de nachtegaaltjes onder ons: op www.songteksten.nl vind je de songteksten van jouw favoriete nummers.
Kerst is dé tijd van het jaar om waardering uit te spreken naar jouw relaties. Ook zonder flinke portemonnee.
4. Weg van de werkvloer
Geef dit jaar geen kerstpakket maar een bedrijfsuitje. Op deze manier leer je pas echt jouw collega's kennen. Het is goed voor de werksfeer en geeft een boost voor de motivatie van jouw personeel. Denk bijvoorbeeld aan een sportieve middag in het bos of een citytrip naar een zonnige of bijzondere bestemming. Tip: ga in een rustige periode op pad en boek op tijd om kosten te besparen.

Maxilia is vorig jaar met het complete team naar Stockholm geweest. Daar beleefden zij dankzij The Green Trails een onvergetelijke reis – in het Nederlands. Kijk voor meer informatie op www.thegreentrails.com en verras ook jouw medewerkers.
5. Voor wat, hoort wat
Beloon jouw werknemers in aanloop naar de feestdagen extra met hun resultaten en productiviteit. Dat kunnen kleine beloningen zijn, zoals een fles wijn. Helemaal leuk met een persoonlijke boodschap op het etiket. Of luxe geschenken zoals een dinercheque of een bonus bovenop het laatste loonstrookje van het jaar. Dat kan natuurlijk ook in teamverband.

Er zijn verschillende manieren om jouw relaties te verrassen in aanloop naar de feestdagen. Al ruim tien jaar helpen wij onze klanten en waarderen zij onze service. Ook deze Kerst helpen wij jou aan een relatiegeschenk dat past binnen jouw budget en wensen. Heb je nog meer inspiratie nodig of wil je weten weten over een bepaald product, zoals wijn? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0318-743600.
  • Maxilia
  • Blog
  • Design
  • Wij helpen jou reclame maken
Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 20-12-2017.