Een verantwoord assortiment voor onze klanten

Bij Maxilia werken we dagelijks aan het verbeteren van ons assortiment zodat jij als klant eenvoudig het product vindt dat het beste bij je past. Niet alleen op basis van prijs, levertijd of kwaliteit, maar ook qua impact op het milieu en op sociaal niveau. Daarom zullen we je voortaan meer informatie geven over de herkomst en andere achtergrondinformatie van onze producten, zodat je beter weet wat je precies koopt.


Waar zijn onze producten van gemaakt?

Ben jij nieuwsgierig naar de materialen die een lage impact hebben op het milieu of welke producten gemaakt zijn van natuurlijk of gerecycled materiaal? Dan vind je hier via onderstaande link een duidelijk overzicht van. Op die manier kun je eenvoudig een verantwoord product kiezen dat het beste bij jouw merk of bedrijf past, zonder dat we materialen uit de aarde hoeven te halen.
Certificaten voor meer transparantie

De certificaten en labels die je bij onze producten vindt zijn een bewijs van kwaliteit. Ze garanderen bijvoorbeeld dat er geen slavernij of dwangarbeid is gebruikt tijdens het productieproces. Daarnaast kun je er ook vaak de oorsprong van de grondstoffen mee traceren. Om een verantwoorde keuze nog eenvoudiger te maken hebben we onlangs ons eigen label ontwikkeld: de Max Responsibility Score.

Dankzij dit label zijn onze producten nu gecategoriseerd met letters, waarbij A de hoogste score is en E de laagste. Producten met een A-label hebben een goede impact, terwijl het E-label aangeeft dat het product juist een negatieve impact heeft op het milieu en/of op sociaal niveau. Meer weten? Klikt dan op de Max Responsibility Score link hieronder!
Bekijk ons verantwoorde assortiment
Ontdek wat jij kunt doen
promotieartikelen verantwoord assortiment
Onze Certificaten
Gegarandeerde kwaliteit, ook voor anderen
certificaten maxilia
Onze materialen
Het ene katoen is het andere niet
materiaal promotieartikelen
Onze Responsibility Score
Zo maak jij de beste keuze
maxilia responsibility score
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark