KiyOh
9,3 / 10
11835 recensies op kiyoh
Hulp nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar!

FFP2 maskers kopen

Deze producten scoren een gemiddelde van
9,2/10- 84 Reviews
Safety first! Kies er daarom voor om een medisch FFP2 masker te kopen vanaf 0,52 per stuk bij 100 stuks. De FFP2 veiligheidsmaskers bieden bescherming voor jou als drager maar ook voor de mensen in je omgeving. Daarnaast zorgen de verstelbare banden en aanpasbare neusklem voor ultiem draagcomfort én een goede bescherming. Liever geen zwart of wit? Goed nieuws. Het FFP2 masker is namelijk ook te koop in blauw, grijs of roze!
Lees meer Toon minder
1 - 3 van 3 producten
  • Relevantie
  • Best verkocht
  • Snelste levertijd
  • Kleinste oplage
  • Prijs bij 100 stuks
  • Nieuwste producten
FFP2 Mondkapje 5-laags | Full colour bedrukt
54 reviews
(54)
B
FFP2 Mondkapje 5-laags
vanaf 50 stuks
Full colour bedrukt vanaf 50 stuks
1,29 1,27 per stuk
All-in bij 100 stuks
Vandaag besteld, over 4 werkdagen in huis
FFP2 Mondkapje 5-laags | Onbedrukt
0 reviews
(0)
FFP2 Mondkapje 5-laags
vanaf 100 stuks
Onbedrukt vanaf 100 stuks
0,55 0,52 per stuk
All-in bij 100 stuks
- 5%
Vandaag besteld, over 2 werkdagen in huis
FFP2 Mondkapje 5-laags | Full colour bedrukt
28 reviews
(28)
B
FFP2 Mondkapje 5-laags
vanaf 50 stuks
Full colour bedrukt vanaf 50 stuks
1,49 per stuk
All-in bij 100 stuks
Vandaag besteld, over 4 werkdagen in huis
Heb je jouw product niet kunnen vinden?
Geen zorgen. We helpen je graag!
1 - 3 van 3 producten
1 - 3 van 3 producten

Zijn de FFP2 maskers veilig en betrouwbaar?

Ben je van plan om medische FFP2 maskers kopen en wil je weten of ze aan alle Europese richtlijnen voldoen? Dan hebben we goed nieuws. Onze FFP2 maskers zijn namelijk CE-gecertificeerd en hebben een filtercapaciteit van minimaal 94%. Dat maakt ze het op één na veiligste mondmasker dat momenteel verkrijgbaar is. Daarnaast sluiten de FFP2 maskers naadloos aan op je gezicht dankzij de verstelbare banden en de flexibele neusklem. Veilig én comfortabel!
Lees meer Toon minder

Voor wie zijn de FFP2 maskers geschikt?

Wil jij graag een FFP2 masker kopen, maar wil je er zeker van zijn dat deze geschikt is voor de toepassing die jij in gedachten hebt? Wij vertellen je er graag meer over. FFP2 maskers worden veel gebruikt in de zorg, maar beschermen ook tegen fijnstof en rook waardoor ze perfect zijn voor bedrijven in de bouwbranche. Daarnaast worden de niet herbruikbare FFP2 maskers tegenwoordig ingezet in de strijd tegen COVID-19. Dat maakt ze dan ook heel geschikt om een veilige werkomgeving te creëren op kantoor, in de buitenlucht of in het openbaar vervoer. Wil je meer weten over het kopen van FFP2 maskers, dan kan maxilia je er nóg meer over vertellen. Bel ons gerust via 0318 - 74 36 00 of stuur een mail naar [email protected]. Binnen 1 werkdag ontvang je al een antwoord op jouw vraag!
Lees meer Toon minder

Kunnen de FFP2 maskers hergebruikt worden?

Of de FFP2 maskers hergebruikt kunnen worden, hangt af van het type. Als je FFP2 maskers koopt bij Maxilia, dan zijn deze niet herbruikbaar en kun je deze in de regel maximaal acht uur gebruiken. Merk je dat de weerstand tijdens het ademen hoger wordt, dan kan het zijn dat het masker verzadigd is en dat je hem eerder moet verwisselen om dezelfde mate van bescherming te houden
Lees meer Toon minder

Beschermen de FFP2 maskers tegen het Corona virus?

Wil je FFP2 maskers kopen om jezelf te beschermen tegen COVID-19, let er dan op dat je geen masker met ventiel of een herbruikbare variant koopt. Onze niet-herbruikbare FFP2 maskers hebben de op één na beste filtercapaciteit van minimaal 94% en worden aangeraden wanneer je je wilt beschermen tegen het corona virus. Daarnaast zijn onze FFP2 maskers gemaakt van verschillende kleuren en opgebouwd uit 5 lagen: non-woven (2 lagen), meltblown (2 lagen) en katoen (1 laag). Ben je overtuigd? Plaats dan nu je bestelling zodat je de FFP2 maskers binnen x werkdagen in huis hebt!
Lees meer Toon minder
TrustedShops Trustmark