ᐅ • Tien budget promotietips voor introductiedagen

Tien budget promotietips voor introductiedagen

Introductiedagen. Het zijn de perfecte momenten om duizenden nieuwsgierige, potentiele studenten aan jouw organisatie te koppelen. Een glimlach, goede presentaties en een uitgebreid programma. Maar dan ben je er nog niet. Hoe zorg je ervoor dat bezoekers jou niet vergeten na een lange, informatieve dag? Maak het tastbaar met bedrukte relatiegeschenken.
 
In de praktijk blijkt het nog best lastig om te kiezen tussen de diversiteit aan relatiegeschenken: wat valt in de smaak en red ik dat met mijn budget? Reclame maken hoeft niet duur te zijn. Wij hebben tien budget promotieartikelen op een rij gezet:

promotietips voor introductiedagen

 

1.       Pennen
Het is een van de meest populaire relatiegeschenken, en met een reden. Pennen zijn gewoonweg altijd handig. Niet alleen in de schoolbanken, maar ook thuis of in het openbaar vervoer. Daarnaast kan een pen eenvoudig gepersonaliseerd worden met een logo, website of creatieve kreet. En voordelig.
Pennen bedrukken kan al voor 23 cent per stuk (bij 1000 stuks). 
Ga naar onze pennenshop > 

2.       Notitieboekjes
Wat is een pen zonder notitieblok? Op een introductiedag mogen notitieblokjes eigenlijk niet ontbreken. Alle belangrijke aantekeningen worden erin opgeschreven, en mee naar huis genomen. Hierdoor speel je jezelf ook op de lange termijn in de kijker.
Bedrukte notitieboekjes zijn er al voor 35 cent per stuk.  
Vind jouw notitieboekje of -blokje > 

3.       USB-sticks
Bij een nieuw schooljaar komt veel kijken: roosters, wachtwoorden, presentaties en andere bestanden. Het is niet makkelijk om dat allemaal te onthouden. Een bedrukte USB-stick is daarom ideaal én zorgt ervoor dat jouw organisatie niet vergeten wordt. Twee vliegen in een klap.
Je kunt al 1000 bedrukte USB-sticks voor nog geen 3 euro per stuk bij ons bestellen. 
Bekijk ons aanbod goedkope USB-sticks > 

4.       Lippenbalsems
Lippenbalsems zijn wellicht niet het eerste waar je aan denkt bij introductiedagen. Toch zijn het geschikte relatiegeschenken. Het is in ieder jaargetijde te gebruiken en voor iedere doelgroep in te zetten. Bovendien is het volledig naar wens te bedrukken, en voordelig. Wil je op een speelse manier reclame maken? Wat dacht je van een actie, waarbij een bezoeker met een andere kleur lippenbalsem in de prijzen valt?
Voor 0,40 cent per stuk heb je al 1000 bedrukte lippenbalsems. Direct naar alle lippenbalsems >
 

5.       Sleutelhangers
Waarom sleutelhangers? Het zijn handige relatiegeschenken voor jong en oud. Bovendien zijn ze niet voor eenmalig gebruik. Sleutelhangers garanderen jarenlang plezier. Dit houdt in dat ook jouw product, dienst of organisatie jarenlang gezien wordt. Is dat even slim?! Je kan het zo duur maken als je zelf wilt.
Je hebt al 1000 bedrukte sleutelhangers voor 0,48 cent per stuk. Sleutelhangers met logo >
 

6.       Waterflesjes
Zomer of winter. Waterflesjes worden altijd met open armen ontvangen. Met bedrukte waterflesjes zijn niet alleen jouw bezoekers blij, maar zet je ook jouw bedrijf, dienst of product in de schijnwerpers. Naast waterflesjes hebben wij bijvoorbeeld ook bidons en Doppers. Alles is volledig naar wens te bedrukken.
Waterflesjes bedrukken kan al vanaf 0,63 cent per stuk (bij 1000 stuks). Waterflesjes shop bekijken > 

7.       Katoenen tas
Waar moet je alle promotiegeschenken in doen? In een tas, natuurlijk. Bedrukte katoenen tassen helpen jou reclame maken én zijn ontzettend praktisch. Het grootste voordeel is dat jouw product of organisatie ook na deze introductiedagen nog eens in het vizier valt. Maak er bijvoorbeeld een winactie van en vraag alle bezoekers om hun tas op een originele manier te delen op sociale media.
Wij hebben al 1000 katoenen tassen voor 0,79 cent per stuk. Inclusief bedrukking. 
Bekijk ons aanbod katoenen tassen > 

8.       Chocolade
Er zijn maar weinig mensen die dit kunnen weerstaan: een lekker stuk chocolade. Met chocolade, voorzien van jouw website, logo of slogan, gooi je zeker hoge ogen. Wil je reclame maken op een smakelijke manier?
Voor 0,16 cent per stuk heb je al 1000 chocolade(reepjes) met bedrukking.
Ga direct naar onze chocoladeshop >

9.       Snoep
Origineel is het niet, maar het is wel lekker. Snoep bedrukken en uitdelen is een voordelige en leuke manier om reclame te maken. Ben je zelf niet zo’n zoetekauw? Dan maak je er iemand anders blij mee. Hierdoor wordt jouw reclame ook nog eens doorgegeven.
Je kunt al 5000(!) bedrukte snoeprolletjes voor 0,13 cent per stuk bij ons bestellen. Al het snoep bekijken >
 

10.   Zadelhoesjes
Ben je op zoek naar een origineel én praktisch relatiegeschenk? Dan zijn bedrukte zadelhoesjes een idee. Met dit geschenk blijft jouw bedrijfsnaam, logo of product maanden, misschien wel jaren, onder de aandacht. Wil je op een ludieke manier reclame maken? Trek ze een paar dagen voor de introductie over alle fietsen op het populairste treinstation in de buurt.
Je hebt al 1000 bedrukte zadelhoesjes voor 0,78 cent per stuk.  
Zadelhoesjes bedrukken >
 

Een commercial van een paar seconden voor duizenden euro’s of een persoonlijke attentie voor een schappelijke prijs én tijdenlang plezier. Wil je jouw budget ook op een effectieve manier inzetten? Met bedrukte relatiegeschenken kom je als (hoge)school of universiteit gegarandeerd onder de aandacht bij jouw doelgroep. Vind jouw ideale product en vraag nu vrijblijvend een digitaal drukvoorbeeld aan!

 

Promotieartikel Inspiratie om jouw reclame uit te voeren Direct naar productgroep
Pennen Uitdelen aan bezoekers. Mooi te combineren met een notitieboekje of schrijfblok. Naar pennen >
Notitieboekjes Zorg dat alle nieuwe studenten aantekeningen kunnen maken zodat ze alle nieuwe indrukken niet vergeten. Tip: een blokje post-its nemen ze mee naar huis, zodat deze nog langer in beeld blijft! Naar notitieboekjes >
USB-sticks Geen dure folders en flyers drukken die uiteindelijk in de prullenbak belanden? Zet je documenten, foto's en video's op een usb-stick! Compact, handig en lang in beeld! Wat wil je nog meer? Naar usb-sticks >
Lippenbalsems Wil je op een speelse manier reclame maken? Wat dacht je van een actie, waarbij een bezoeker met een andere kleur lippenbalsem in de prijzen valt? Naar lippenbalsems >
Sleutelhangers Neem bijvoorbeeld een sleutelhanger met winkelwagenmuntje. Leuk om te krijgen, handig om te gebruiken. En je logo blijft jarenlang in beeld! Naar sleutelhangers >
Waterflesjes In elke goodiebag hoort een flesje water. Vooral in de zomerperiode is een verfrissing zeker welkom. Bovendien heb je een groot oppervlak voor jouw reclame :) Naar waterflesjes >
Katoenen tassen Al je promotieartikelen moeten ook ergens in. Een katoenen tas is, opvallend, makkelijk te dragen en ook nog duurzaam! Naar katoenen tassen >
Chocolade Lekker hoor: chocolade past iedereen. Maak indruk met een bedrukt stuk chocolade of bonbon. Dit zal bij iedereen in de smaak vallen. Naar chocolade >
Snoep Tijdens de presentaties is een snoepje altijd welkom. Pepermunt, lolly's, zuurtjes, de keuze is reuze. Naar snoep >
Zadelhoesjes Breid je reclamegebied uit en trek in de wijde omgeving zadelhoesjes over fietszadels om van tevoren jouw open dag aan te kondigen. Dat gaat zeker opvallen! Naar zadelhoesjes >

 

 

Levering op tijd, ook bij jou.
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.