KiyOh
9,3 / 10
11835 recensies op kiyoh
Hulp nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar!

Vliegers bedrukken

Wij helpen jou reclame maken
Wil je vliegers bedrukken? Dat kan al vanaf 9,87 per stuk bij 50 stuks. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een leverdatum, zodat je precies weet wanneer jouw bestelling op de mat valt. Een vlieger bedrukken kan al vanaf 16 werkdagen! Nieuwsgierig naar een bedrukte vlieger met jouw logo? Vraag vandaag nog een digitaal drukvoorbeeld aan. Het voorbeeld is op schaal en in de door jou opgegeven kleuren. Laat je inspireren!
Lees meer Toon minder
1 - 2 van 2 producten
  • Relevantie
  • Best verkocht
  • Snelste levertijd
  • Kleinste oplage
  • Prijs bij 50 stuks
  • Nieuwste producten
Gekleurde vlieger | 42 x 41 cm
3 reviews
(3)
Gekleurde vlieger
vanaf 25 stuks
42 x 41 cm vanaf 25 stuks
9,87 per stuk
All-in bij 50 stuks
Vandaag besteld, over 16 werkdagen in huis
Sportdelta vlieger | Instapmodel | In hoes
0 reviews
(0)
Sportdelta vlieger
vanaf 25 stuks
Instapmodel | In hoes vanaf 25 stuks
19,71 per stuk
All-in bij 50 stuks
Vandaag besteld, over 16 werkdagen in huis
Heb je jouw product niet kunnen vinden?
Geen zorgen. We helpen je graag!
1 - 2 van 2 producten
1 - 2 van 2 producten

Vliegers met logo

Wil je jouw naamsbekendheid vergroten? Dat lukt zeker met vliegers met logo. Je hebt al een vlieger met logo vanaf 9,87 bij 50 stuks. Een boodschap overbrengen hoeft niet duur te zijn. Wij hebben een uitgebreid assortiment en bedrukken de vliegers in één of meer kleuren tot full colour.
Lees meer Toon minder

Vlieger reclame

Zet jouw budget effectief in en kies voor vlieger reclame vanaf 9,87 per stuk bij 50 stuks. Een opvallende en originele manier van reclame maken. Interesse in een reclame vlieger? Wij accepteren alle bestandstypen. En zorgen er natuurlijk voor dat ook jouw bestand scherp gedrukt wordt. Als je zelf geen vectorlogo hebt, zorgen wij dat het in orde komt. Wil je meer informatie over vlieger reclame? Wij helpen je graag. Onze slogan luidt niet voor niets: ‘More reason to smile!’.
Lees meer Toon minder

Vlieger relatiegeschenk

Niets is zo origineel als een vlieger relatiegeschenk. Succes gegarandeerd! En dat al vanaf 9,87 per stuk bij 50 stuks. Net zo zeker zijn van jouw ontwerp? Vraag dan direct een digitaal drukvoorbeeld aan. Het voorbeeld is op schaal en in de door jou opgegeven kleuren. Zodat je precies weet hoe een relatiegeschenk vlieger met jouw logo staat. Een bestelling kan je ook nog wijzigen of annuleren. Zodra jij akkoord hebt gegeven. Meer weten over vlieger als relatiegeschenk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0318 - 74 36 00. Schikt het niet? Zet jouw vragen op de mail: [email protected].
Lees meer Toon minder
TrustedShops Trustmark