Sporten onder werktijd
Zo blijven wij fit en gemotiveerd
Ready, set, go!
‘Wacht op mij! Even dit mailtje versturen en dan schiet ik in mijn sportkleding.’ Iedere maandag- en woensdagmiddag staat een club sportievelingen klaar om te sporten. Samen in de auto naar een CrossFitzaal op het industrieterrein op de hoek, om even al je energie kwijt te kunnen. Het verbindt, motiveert én vermindert het aantal zieken. En dat al in twee uurtjes per week!

Wie denkt ‘Sporten? Daar heb ik toch helemaal geen zin in!’ kan ook zijn energie kwijt door te tafeltennissen of darten. Of ga even staan achter je zit-sta-bureau.
Door je werkhouding te veranderen, verklein je de kans op nek- en schouderklachten, diabetes en hart- en vaatziekten. Alleen al door zitten af te wisselen met staan. Of pak de bureaufiets erbij en strek je benen terwijl je je vingers beweegt over je toetsenbord.

Koelkast met fruit
Ook is er voor alle harde werkers een koelkast vol met fruit, die iedere maandagochtend weer wordt gevuld. (Lees: waar ze als bijen naar de honing op af komen.) Het sportiefste bedrijf van Nederland? Dat mag je pas beantwoorden na een potje tafeltennis…
Sporten met je collega's verbindt en motiveert!
Foto van sporten
Foto van sporten
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark