ᐅ • Review van de week 44 | Maxilia.nl

Maxilia haalt alles uit de kast voor uitzendbureau Zuidkracht.

Deze week heeft Dewi de review van de week geschreven. Zij werkt bij Zuidkracht in Maastricht. Dit uitzendbureau is jong, dynamisch en gespecialiseerd in de sectoren financieel, administratief en secretarieel. De medewerkster uit het zuiden van Nederland heeft 250 notitieboekjes van A5-formaat besteld met het logo van de organisatie.

Door het uitgebreide assortiment zag Dewi door de bomen het bos niet meer. Gelukkig bood een van onze Maxilianen een helpende hand. ,,De kracht van Maxilia is het grote aanbod, maar bovenal de goede service. Denise deed moeite om de keuze zo makkelijk mogelijk te maken en het risico op een verkeerde aanschaf te verkleinen.’’

Met als resultaat een product waar de onderneming naar eigen zeggen helemaal achter staat. ,,Met deze notitieboekjes kunnen wij nieuwe klanten aan ons binden en ons bedrijf promoten. Wij zijn erg tevreden!’’


Mijn contactpersoon deed alle moeite om voor ons de keuze zo gemakkelijk mogelijk te maken en de risico's op een verkeerde keuze te verkleinen. Waardoor wij nu een super product hebben waar wij helemaal achter staan als bedrijf. Ze dacht mee over zowel de productkeuze als de vormgeving. Dit uit een enorm groot assortiment.

Productdetails: 250 notitieboekjes van A5-formaat

Zoek je een relatiegeschenk om jouw (zakelijke) relaties te verblijden? Dan komen deze A5-formaat notitieboekjes als geroepen. Deze exemplaren zijn in kleine oplage te bestellen en zijn naar wens te bedrukken met jouw reclame.

De notitieboekjes hebben een kunstlederen (PU) omslag met daaroverheen een sluiting van elastiek. Aan de binnenzijde zit een lintje, zodat je precies weet waar je gebleven bent.

De 96 vellen papier zijn gelinieerd. Schrijf je kaarsrecht en heb je geen lijntjes nodig? Dat is ook mogelijk. Dit kun je aangeven bij jouw bestelling. De notitieboekjes wegen nog geen 140 gram.

Heb je de notitieboekjes snel nodig? Ook dat kunnen wij regelen. Het voordeel is dat deze boekjes met crèmekleurige bladzijden snel leverbaar zijn.

Ben je benieuwd naar de notitieboekjes? Bekijk ze hier.

Elke week lichten wij een beoordeling van website Kiyoh uit. De leukste inzending krijgt naast een eervolle vermelding ook nog een smartwatch.