ᐅ • Review van de week 42 | Maxilia.nl

Maxilia tegen Fortuna Sittard: een geslaagde match

Deze week heeft Nick Verheijen de review van de week geschreven. Hij werkt op de afdeling marketing/communicatie van Fortuna Sittard. Dat is een Nederlandse voetbalclub uit de gemeente Sittard-Geleen. Sinds het seizoen 2002/03 komt de club uit in de Eerste Divisie.

Sponsoren die in de wintermaanden voetbal komen kijken, hoeven niet te koukleumen. De club heeft maar liefst 1000 dekens besteld om hen warm te houden tijdens een match.

,,Ongelofelijk servicegericht en klantvriendelijk’’, trapt Verheijen af wanneer er gevraagd wordt naar de kracht van Maxilia. ,,Daarnaast zeer scherpe prijzen en goede kwaliteit.’’

Toch kwam Maxilia met een punt achter te staan tegen Fortuna Sittard. ,,Een aantal fleecedekens was op de verkeerde hoek bedrukt. Een minimale fout, want het was voor ons geen probleem’’, zo vertelt hij.

Maar met een slimme zet werd het weer gelijkspel: ,,Dit werd hersteld door 300 fleecedekens gratis mee te sturen. Geheel op eigen initiatief. Dit onderscheidt een bedrijf enorm en zorgt ervoor dat ik Maxilia al bij diverse personen heb aanbevolen.’’

De bedrukte fleecedekens zijn niet alleen aangeschaft om tijdens koude wedstrijddagen te gebruiken, maar kunnen ook gekocht worden in de voetbalclub in Sittard-Geleen. ,,Waardoor we de dekens niet alleen als relatiegeschenk kunnen gebruiken, maar ook als promotiemateriaal.’’

,,Een geslaagde match’’, aldus Verheijen.


Na een aantal keren prettig overleg te hebben gehad over onze order, hebben wij een prachtig voorstel gekregen van Maxilia. Diverse aanpassingen vanuit onze kant, werden altijd snel verwerkt en ze waren altijd zeer bereid om met ons mee te denken.

Productdetails: 1000 x custom-made fleecedeken

Dit fleecedeken staat niet standaard op onze website, maar is desgewenst volledig op te maken in jouw huisstijl. Het deken is tot vier kleuren te bedrukken met een bedrijfslogo of websiteadres. Of een combinatie daarvan.

De fleecedekens van 180 grams zijn er in verschillende kleurencombinaties. Het merendeel van het deken is zwartgekleurd. Hierdoor valt jouw reclame extra goed op.

Het zachte gebruiksvoorwerp is fijn in gebruik en is ideaal als relatiegeschenk. Wil je ook een volledig gepersonaliseerd relatiegeschenk, zoals dit fleecedeken? Neem dan contact met ons op.

Elke week lichten wij een beoordeling van website Kiyoh uit. De leukste inzending krijgt naast een eervolle vermelding ook nog een smartwatch.