ᐅ • Review van de week 40 | Maxilia.nl

Zó zet je jouw collega in het zonnetje

Deze week heeft Hanneke Groeneveld de review van de week geschreven. Zij werkt op een basisschool in Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland) en zocht naar een leuk product om haar (marketing)actie met vlag en wimpel te laten slagen. Het resultaat: 500 zwaaivlaggetjes met een foto en een tekst.

De vlaggetjes zijn 148 mm lang en 220 mm breed. De geschikte afmeting, meent Hanneke: ,,Ik heb voor deze vlaggetjes gekozen, omdat het een mooi formaat is en de vlaggetjes ook leverbaar zijn in kleine oplage.’’

De promotie-items zijn al vanaf 100 stuks leverbaar. ,,Dat is ook fijn voor particulier gebruik’’, zegt Hanneke tevreden. Maar wat haar mondhoeken vooral deed opkrullen, was de service. ,,Het is fijn als een bedrijf meedenkt over prijzen en mogelijkheden.’’


Fijn dat je in kleinere oplage kunt bestellen. Je kunt je vlaggentje (sic) van te voren digitaal bekijken. Ik had hier vragen over. Kreeg gelijk diegene aan de lijn die de mail had gestuurd en werd hierdoor vriendelijk geholpen. Snelle communicatie per mail.

Product & -omschrijving: 500 zwaaivlaggetjes

Deze papieren vlaggetjes zijn perfect promotiemateriaal om jouw bedrijf of dienst op een feestelijke manier onder de aandacht te brengen. Het is tijdloos en praktisch. Heb jij ook iets te vieren? Ga dan voor deze zwaaivlaggetjes.

Deze gesatineerde vlaggetjes zijn gemaakt van stevig 150 grams papier en kunnen op beide kanten full colour bedrukt worden met jouw reclame. Denk aan een bedrijfslogo of foto. De staafjes die eraan zitten zijn 40 cm lang en zijn makkelijk vast te houden.

Vraag vandaag nog een gratis digitaal drukvoorbeeld aan en zie hoe de vlaggetjes eruit komen te zien met jouw logo of websiteadres.

 

Bekijk de vlaggetjes hier!

Elke week lichten wij een beoordeling van website Kiyoh uit. De leukste inzending krijgt naast een eervolle vermelding ook nog een smartwatch.

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 20-12-2017.