ᐅ • Review van de week 39 | Maxilia.nl

,,De kracht van Maxilia: snelle en kwalitatieve service’’

Deze week heeft Debby de review van de week geschreven. Zij werkt bij Hendriks groep in Veenendaal. De organisatie levert technische ,,hoogwaardige en betrouwbare oplossingen in bouwprocessen in binnen- en buitenland.’’

Debby heeft 600 balpennen laten bedrukken om uit te delen op een beurs. Het schrijfgerei is op twee manieren bedrukt. Op beide pennen staat het bedrijfslogo, maar ze verschillen in de tekst ‘plaatbewerking’ en ‘stalen bekistingtechniek’.

De werkneemster van Hendriks groep was met name tevreden over ,,de snelheid waarmee de bestelling in gang werd gezet en het snelle schakelen om een ander product te vinden’’, zo vertelt ze.  

En dat is niet de enige reden waarom er voor Maxilia is gekozen. ,,De kracht van Maxilia is het luisterend oor en de kwalitatieve service!’’


Pluspunten: Klantgericht, Communicatief, Goede snelle service, Meedenken met klant, Goed kunnen luisteren naar klant, Eerlijk tegenover klant qua haalbaarheid leverdata, Beleefd en vriendelijk over telefoon. Verbeterpunten: Vooral niet hopeloos leuren stalken bij de klant met jullie goederen, niet dat jullie dit gedaan hebben, maar veel bedrijven in jullie branche doen dit. De klant weet jullie te vinden als ze iets nodig hebben.

Product & -omschrijving: 600 x ‘tijdloze balpen met metalen onderdelen’

Deze balpen is tijdloos en is in verschillende kleuren leverbaar. Een functioneel relatiegeschenk dat makkelijk te bedrukken is met jouw reclameboodschap.

De pen schrijft blauw en heeft een kunststof vulling. Het model heeft een fraaie uitstraling. Dat komt mede door de metalen accenten. Het omhulsel is te bedrukken met jouw bedrijfslogo of slogan.

De pen weegt minder dan tien gram en is daardoor prettig in gebruik. Combineer de kleur van de pen met jouw bedrijfslogo of idealen. Groen staat bijvoorbeeld voor veiligheid. Wit staat onder andere voor betrouwbaar.

 

Bekijk de pennen hier!

Elke week lichten wij een beoordeling van website Kiyoh uit. De leukste inzending krijgt naast een eervolle vermelding ook nog een smartwatch.

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 20-12-2017.