ᐅ • Review van de week 38 | Maxilia.nl

,,De directie was super blij met de mooie wijnkisten’’

Deze week heeft Monique de ‘review van de week’ geschreven. Zij is senior bedrijfsvoering bij Nedvang. De stichting die gemeenten en bedrijven ondersteunt bij het proces van scheiding, inzameling, hergebruik, preventie en registratie van verpakkingsafval.

Meedenken met de klant en een leuke suggestie voorstellen. Dat is volgens Monique de kracht van Maxilia. Haar enthousiasme stak ze dan ook niet onder stoelen of banken met een tien op beoordelingspagina Kiyoh als resultaat.

Ze werd vooral enthousiast van ,,het ontvangen van het product’’, zo vertelt ze. De vijftig bedrukte wijnkisten liet ze daarom met trots op kantoor zien. ,,De directie was super blij met de mooie wijnkisten.’’  

De geschenkdozen, die bedrukt zijn met een logo, worden weggegeven aan relaties en collega’s. Op de vraag waarom ze heeft gekozen voor 2-vakswijnkist, antwoordt ze: ,,Omdat dit product recyclebaar is, en dat is voor ons heel belangrijk.’’


Kiyoh-beoordeling: 10, ,,Snelle en correcte afhandeling. Medewerker denkt heel goed mee en begrijpt de vraag van de klant. Denise Ham is een prettige dame om door geholpen te worden."

Product & -omschrijving: 50 x ‘2-vaks luxe kisten met slot en scharnieren’

Door zijn gebruiksgemak, design en ruimte valt deze wijnkist met slot en scharnieren goed in de smaak en is daardoor een ideaal relatiegeschenk. In de luxe 2-vakskist passen, zoals de titel al doet vermoeden, twee flessen wijn - of andere drank.

De kist kan aan de bovenzijde, op de deksel, bedrukt worden met jouw reclameboodschap. Jouw logo, websiteadres of slogan springt hierdoor direct in het oog.

De wijnkist wordt standaard geleverd zonder wijn en houtwol, maar kan indien gewenst als een compleet pakket geleverd worden en is er ook in andere uitvoeringen.

 

Bekijk de wijnkisten hier!

Elke week lichten wij een beoordeling van website Kiyoh uit. De leukste inzending krijgt naast een eervolle vermelding ook nog een smartwatch.

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 20-12-2017.