ᐅ • Wie zijn wij? Maxresellers onderdeel van Maxilia.nl

Wij zijn persoonlijk.

Onze klanten komen bij ons voor de snelste levertijden in combinatie met de prijs. Daar zijn we goed in. Maar onze resellers komen bij ons voor de persoonlijk service in combinatie met bovenstaande voordelen. Daar zijn we nog beter in: we helpen onze resellers reclame maken. We maken het jou graag op alle manieren gemakkelijk en wij geloven in persoonlijk contact. De beste reclame maak je immers samen!

Wij zijn flexibel.

In een groeiende markt met toenemende vraag moet je flexibel zijn. Ons jonge team is één team, met één missie om voor de volle 100% te strijden voor onze klanten, doelen en ambities. Samen met onze resellers naar een hoger niveau, en streven naar het uiterste. Dus ook met jou. Samen proberen we jouw doelen te bereiken om te groeien, dat is waar we voor gaan.

Wij zijn innovatief.

We hebben geen klassiek bedrijf met managers en een baas die ons vertelt hoe we voor onze klanten moeten zorgen. We zijn een team dat ervoor zorgt dat jouw klant een tevreden klant wordt. Dat iedereen in het team met plezier naar z’n werk gaat. Dat de zaken op rolletjes lopen, en dat onze klanten weten wat ze van ons kunnen verwachten.

Wij zijn Maxresellers.

Welkom. Voor jou als reseller willen wij een betrouwbare leverancier die jou helpt met je doelstellingen. Die jou helpt reclame maken, ook voor jouw klanten. We willen je zekerheid bieden, want ons doel is jou als tevreden klant hebben. Jouw relaties tevreden, jij tevreden, wij tevreden. Mogen we jou ook verwelkomen als reseller?