ᐅ • Relatiegeschenken groothandel | Maxresllers.nl helpt jou reclame maken

Relatiegeschenken groothandel

Op zoek naar dé persoonlijke leverancier voor relatiegeschenken? Maxresellers is de relatiegeschenken groothandel die je zoekt. Voor jou als reseller hebben we een speciaal pakket aan voordelen. Naast het persoonlijke contact dat je met ons resellerteam hebt, die jou altijd helpt met reclame maken en jouw ontwikkeling bij je klanten, hebben we een selectie gemaakt van de beste voordelen die jou helpen als bedrijf. Zo krijg je bij ons sowieso een aantrekkelijke korting op het assortiment, ontvang je een gratis sample pakket en een productgids met de populairste producten. Daarnaast sturen we je altijd een gratis digitaal voorbeeld van jouw producten en kun je bij ons gratis logo's laten vectoriseren. Omdat we graag een beetje extra doen voor onze meest loyale resellers, bieden we extra voordelen voor deze groep. Meer informatie? Neem contact op met Erika om alles te weten te komen over de voordelen van reseller worden.

Groothandel promotieartikelen

Als groothandelaar in promotieartikelen vinden wij het belangrijk dat je bij ons terecht kunt voor alle producten die jij en je klanten nodig hebben. We willen dat je één aanspreekpunt hebt die je persoonlijk helpt bij al je wensen, en natuurlijk die van je klanten. Als reseller wil je je daarop focussen: de wens van jouw klant. Daarom zorgen wij voor transparante communicatie, dat mag je van ons verwachten. Met ons resellerteam in Nederland staan we voor je klaar om samen naar een hoger niveau te gaan. Jij blijft centraal staan bij jouw klanten, want jij bent hun aanspreekpunt. De producten, daar hoef je je geen zorgen over te maken, dat doen wij wel. We doen geen beloften waar we ons niet aan kunnen houden, zodat jij dat ook niet hoeft te doen naar jouw klant. Door altijd de beste producten te leveren, tegen de beste prijzen en levertijden, met de beste persoonlijke communicatie, maak je van jouw klant een tevreden klant. Dat is waar we voor gaan, samen. Sluit je aan bij ons bestand van tevreden resellers, en profiteer vanaf vandaag van de voordelen die je als reseller verdient.

Drukwerk reseller

Wil je drukwerk reseller worden? Als relatiegeschenken groothandel hebben we een uitgebreid assortiment, waarin je altijd de meest populaire premiums vindt. Ook vind je bij ons de nieuwste populaire producten in de markt, diverse soorten drukwerk en een breed scala aan diverse producten die allemaal branded geleverd kunnen worden. Ontzorg jouw klant en geef ze ook dit complete pakket aan producten.

Meld je hier aan!