ᐅ • Hockeykleding bedrukken | Snel n goedkoop op Maxsportshop

Hockeykleding bedrukken

Hockeykleding moet luchtig zijn maar ook stijlvol. Op die manier kun je confortabel sporten en heb je geen last van zweet. Wilt u uw logo of merknaam laten bedrukken op hockeykleding? Dat kan bij maxsportshop.nl al vanaf €0,00!

Favorieten
0 - 0 van 0 Product

Helaas... Er zijn geen producten gevonden die aan je zoekopdracht voldoen. Toch op zoek naar dit product? Onze productspecialisten gaan voor je op zoek. Vul onderstaand contactformulier in om aan onze productspecialisten door te geven waarnaar je opzoek bent. Zoek je toch iets anders? Gebruik de zoekfunctie bovenin om andere producten te vinden!


  

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan!

 

Waarom bedrukte hockeykleding?

Hockey is een sport die veel gespeeld wordt in Nederland, we zijn er dan ook heel goed in. U kunt hier handig gebruik van maken door reclame te maken op hockeykleding. Laat hockeykleding bedrukken met uw logo of merknaam en laat de kleding dragen door de spelers of speelsters. Op die manier kunt u slim reclame maken voor uw bedrijf of product en u zorgt er ook voor dat de hockey spelers en speelsters confortabele kleding dragen. Onze hockeykleding is luchtig maar toch dik genoeg, zodat je niet te veel zweet tijdens het sporten, maar het ook niet zomaar koud zult hebben. Bestel uw hockeykleding vandaag nog bij maxsportshop.nl en u heeft de bedrukte kleding binnen 0 werkdagen in huis.

 

Bestel direct online of bel voor advies 0318-743608. Speciale aanvragen kunt u ook mailen naar ruben@maxilia.nl.

.. en nog veel meer tevreden klanten. Bedankt voor uw vertrouwen in Maxhorecashop.nl!