ᐅ • Bedrijfskleding wellness bedrukken | Maxilia helpt jou reclame maken

Bedrijfskleding welness

In een welness center is het belangrijk om netjes gekleed te zijn. Bij maxbeautyshop.nl kun je bedrijfskleding laten bedrukken met jouw eigen logo of tekst. Leuk voor eigen gebruik en voor je werknemers. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan. 

Favorieten
0 - 0 van 0 Product

Helaas... Er zijn geen producten gevonden die aan je zoekopdracht voldoen. Toch op zoek naar dit product? Onze productspecialisten gaan voor je op zoek. Vul onderstaand contactformulier in om aan onze productspecialisten door te geven waarnaar je opzoek bent. Zoek je toch iets anders? Gebruik de zoekfunctie bovenin om andere producten te vinden!


  

Vraag hieronder een offerte aan voor de kleding die je nodig hebt.

Waarom bedrijfskleding welness

Welness center hebben vaak vele verschillende werknemers in dienst. Het straalt eenheid uit als deze allemaal dezelfde kleding aan hebben. Laat daarom nu de bedrijfskleding voor welness bedrukken bij maxbeautyshop.nl! Je kunt jouw eigen logo of tekst laten bedrukken op onze kleding, op die manier kan elke bezoeker zien wie werkzaam is in het welness center. Je besteld de bedrukte kleding al vanaf de lage prijs van €0,00! Bestel vandaag nog en wij zorgen ervoor dat de kleding bedrukt en wel binnen 0 werkdagen in huis is!

Bestel direct online of bel voor advies 085-4841503. Speciale aanvragen kunt u ook mailen naar Tirza@maxilia.nl. 

.. en nog veel meer tevreden klanten. Bedankt voor uw vertrouwen in Maxbouwshop.nl!

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 20-12-2017.