ᐅ • Bedrijfskleding schoonheidsspecialiste met logo? | Maxilia.nl

Bedrijfskleding schoonheidsspecialiste

Een schoonheidsspecialiste wil er natuurlijk zelf ook goed uitzien. Niet alleen straalt dit professionaliteit uit, maar het zorgt er ook voor dat klanten tegen je op kijken als schoonheidsspecialiste. Bij maxbeautyshop.nl kun je deze kleding nu laten bedrukken met logo of tekst! Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan. 

Favorieten
0 - 0 van 0 Product

Helaas... Er zijn geen producten gevonden die aan je zoekopdracht voldoen. Toch op zoek naar dit product? Onze productspecialisten gaan voor je op zoek. Vul onderstaand contactformulier in om aan onze productspecialisten door te geven waarnaar je opzoek bent. Zoek je toch iets anders? Gebruik de zoekfunctie bovenin om andere producten te vinden!


  

Waarom werkkleding schoonheidssalon?

Het is als schoonheidsspecialist belangrijk om er goed verzorgd uit te zien, maar de kleding van een schoonheidsspecialist moet ook confortabel zijn. Wij bij maxbeautyshop.nl hebben nu de perfecte werkleding voor in de schooneidssalon. Laat deze kleding bedrukken met jouw logo of tekst om het helemaal af te maken en je kunt confortabel en vol zelfvertrouwen aan het werk. We hebben vele verschillende soorten en kleuren werkkleding zodat er vast en zeker een geschikte optie voor jou tussen zit. Bestel de werkkleding schoonheidssalon al vanaf de lage prijs van €0,00 per stuk! En zorg ervoor dat je netjes en verzorgd op het werk kunt verschijnen.

Bestel direct online of bel voor advies 085-4841503. Speciale aanvragen kunt u ook mailen naar Tirza@maxilia.nl. 

.. en nog veel meer tevreden klanten. Bedankt voor uw vertrouwen in Maxbouwshop.nl!

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 20-12-2017.