ᐅ • Promotietent bedrukken | Snel & Goedkoop | Maxilia.nl

Promotie tent

Een evenement of beurs die buiten plaats vind komt steeds vaker voor. Het is bij zo'n evenement wel belangrijk dat u en uw spullen droog blijven. Bestel daarom nu bij maxevenementen.nl een promotie tent en laat deze door ons bedrukken!

Producten

Helaas... Er zijn geen producten gevonden die aan je zoekopdracht voldoen. Toch op zoek naar dit product? Onze productspecialisten gaan voor je op zoek. Vul onderstaand contactformulier in om aan onze productspecialisten door te geven waarnaar je opzoek bent. Zoek je toch iets anders? Gebruik de zoekfunctie bovenin om andere producten te vinden!


Partytent bedrukken

Een partytent is onmisbaar op een evenement. Het houd mens en materiaal droog. Ook op de camping zie je er vaak mensen onder zitten. U kunt een partytent laten bedrukken met uw eigen logo of tekst. Op die manier is uw beurs tent nog persoonlijker en zal deze nog meer bezoekers trekken. Onze partytenten zijn van hoge kwaliteit en zullen u en uw spullen goed droog houden tijdens een bui. Met verschillende haringen en touwen kunt u de partytent verstevigen waardoor de partytent ook bij sterke wind buiten kan blijven staan. Bestel uw bedrukte partytent vandaag nog en zorg ervoor dat u en uw spullen droog blijven!

Bestel direct online of bel voor advies 0318-743694. Speciale aanvragen kunt u ook mailen naar Ruben@maxilia.nl.

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 25-04-2018.