ᐅ • Beurstapijt bedrukken | Snel & Goedkoop | Maxilia.nl

Beurstapijt

Bij een beurs hoort een tapijt. U wilt niet dat uw gasten en klanten over een betonnen vloer moeten lopen. Of het nu de bekende rode loper is, of gewoon een andere kleur, een tapijt geeft sfeer aan de beurs. Bestel daarom uw beurstapijt bij maxevenementen.nl!

Producten

Helaas... Er zijn geen producten gevonden die aan je zoekopdracht voldoen. Toch op zoek naar dit product? Onze productspecialisten gaan voor je op zoek. Vul onderstaand contactformulier in om aan onze productspecialisten door te geven waarnaar je opzoek bent. Zoek je toch iets anders? Gebruik de zoekfunctie bovenin om andere producten te vinden!


Tapijt beurs

Onze tapijten horen op de beurs thuis. Een tapijt geeft sfeer en kleur aan de beurs en zorgt ervoor dat uw klanten en bezoekers confortabel rond kunnen lopen tijdens de beurs. U kunt deze tapijt beurs laten bedrukken met uw eigen logo of tekst! Op die manier creëert u een unieke beleving aan uw evenement of beurs. Onze tapijten zijn van hoge kwaliteit en zijn scherp geprijst. Zo heeft u al een tapijt voor uw beurs vanaf €{laagste_prijs) per stuk! Wilt u dus dat uw gasten confortabel rond kunnen lopen en dat uw beurs extra sfeer krijgt? Bestel dan vandaag nog uw tapijt op maxevenementen.nl!

Bestel direct online of bel voor advies 0318-743694. Speciale aanvragen kunt u ook mailen naar Ruben@maxilia.nl.

.. en nog veel meer tevreden klanten. Bedankt voor uw vertrouwen in Maxevenementen.nl!

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 25-04-2018.