ᐅ • Beurs Balie v.a. 211,14 bij 1 stuks, Laagste prijs!

Beurs balie

Bij het binnenkomen in een gebouw zie je over het algemeen als eerste de balie. Een mooie verzorgde balie laat een positieve eerste indruk achter. Laat daarom uw beurs balie mooi bedrukken bij maxevenementen.nl en laat een sterke eerste indruk achter!

Favorieten
1 - 1 van 1 Producten
Beurs balie
Beurs balie
Levering vanaf 26 februari | 5 werkdagen
 
211,14 per stuk
All-in bij 1 stuks
bereken mijn prijs
  • Vanaf 1 stuks
  • Drukafmeting: 1000 x 1655mm
1 - 1 van 1 Producten
 

 

Beurs counter

Op een beurs zie je vele  verschillende balie's en counter's. Allemaal van een ander bedrijf of product. Deze balie is vaak hetgeen dat de mensen trekt, een mooie verzorgde beurs counter zorgt er dus voor dat er extra bezoekers naar u toe komen. Bestel daarom vandaag nog uw beurs balie op maxevenementen.nl! Onze counter's zijn van hoge kwaliteit en zullen extra bezoekers naar u toe trekken! U heeft al een beurs counter vanaf €183,30 ! Wilt u dus een goede indruk achterlaten? Wacht niet langer en bestel uw beurs balie's vandaag nog!

Bestel direct online of bel voor advies 0318-743694. Speciale aanvragen kunt u ook mailen naar Ruben@maxilia.nl.

 

Levering op tijd, ook bij jou.
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.

 

 

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 21-02-2018.