ᐅ • Bekerhouders bedrukken | Snel & Goedkoop | Maxilia.nl

Bekerhouders bedrukken

Bekerhouders zijn ideaal om uw tafel of bar krasvrij te houden, en tegelijkertijd ook nog eens reclame te maken voor uw bedrijf of product. U kunt bij maxevenementen.nl bekerhouders bedrukken met uw eigen logo of tekst! Leuk voor op tafel of op de bar.

Producten

Helaas... Er zijn geen producten gevonden die aan je zoekopdracht voldoen. Toch op zoek naar dit product? Onze productspecialisten gaan voor je op zoek. Vul onderstaand contactformulier in om aan onze productspecialisten door te geven waarnaar je opzoek bent. Zoek je toch iets anders? Gebruik de zoekfunctie bovenin om andere producten te vinden!


 

Bekerhouder bedrukken

Laat uw bekerhouder bedrukken bij maxevenementen.nl. Bij ons kunt u al voor een klein prijsje uw logo of merknaam laten bedrukken op onze bekerhouders. Kies uit een van onze vele modellen en wij doen de rest! Ideaal om uw tafel en/of bar krasvrij te houden, en tegelijkertijd reclame te maken. Bestel uw bedrukte bekerhouders al vanaf €0,00 en wij zorgen er dan voor dat ze bedrukt en wel binnen 0 werkdagen bij u in huis zullen zijn!

Bestel direct online of bel voor advies 0318-743694. Speciale aanvragen kunt u ook mailen naar Ruben@maxilia.nl.

.. en nog veel meer tevreden klanten. Bedankt voor uw vertrouwen in Maxevenementen.nl!

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 28-03-2018.