Wijnaccessoires sets

Wijnsets zijn het neusje van de zalm voor de wijnliefhebbers! Een wijnset is een kistje, doosje of etui met diverse wijnaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan een kurkentrekker, een druppelring, een schenktuit, een stop en een thermometer. Deze accessoires zijn ook los verkrijgbaar. Kijk nu bij onze wijnaccessoires sets voor alle opties!

Wijnsets bedrukken vanaf € 1,89 bij Winegiving.nl. Snel in 3 dagen en luxe v.a. 10 stuks.

Wijnaccessoires bedrukken

Wijnaccessoires bedrukken? Wijnaccessoires als relatiegeschenken zijn geweldige promotieartikelen, als u ze laat bedrukken met uw logo! Erg leuk om te schenken, maar minstens zo leuk om te ontvangen. De wijnaccessoires kunnen allemaal bedrukt of gegraveerd worden met uw reclameboodschap. Omdat wijnaccessoires blijvend zijn, zal ook uw reclame vaak en jarenlang gezien worden door uw relaties en diens kennissenkring. Heeft u niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan het complete aanbod op Winegiving.nl en laat uw wijnaccessoires bedrukken!

Wilt u de luxe wijnset laten bedrukken, dan is het goed om na te denken over de manier waarop. Kiest u voor een subtiele of juist voor een opvallende bedrukking? Wilt u de bedrukking in meerdere kleuren op de wijn accessoires sets hebben of kiest u voor chique zilver? Wilt u misschien uw logo op één van de accessoires? Dat is ook mogelijk. Bel ons gerust voor alle mogelijkheden, informatie en tips. Neem vandaag nog contact met ons op en laat luxe wijn accessoires sets bedrukken, wij bedrukken deze graag!

Wijnsets bedrukken

Een wijnset is het beste relatiegeschenk wat u kunt geven aan de echte wijnliefhebbers! Ook voor kerst is een wijnset, bedrukt met logo, een schitterend idee. Wijnflessen krijgen uw relaties al genoeg, maar wijnaccessoires die daarvoor nodig zijn, zijn vaak niet aanwezig. Geef uw relaties een mooie wijnsets cadeau, zodat ze met passende accessoires echt kunnen genieten van hun wijn. Heeft u niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan het complete aanbod wijngeschenken en wijnsets op onze site Winegiving.nl.

Bestel direct online of bel voor advies 0318-743680. Speciale aanvragen kunt u ook mailen naar joost@maxilia.nl. 

.. en nog veel meer tevreden klanten. Bedankt voor uw vertrouwen in Winegiving.nl!