ᐅ • Champagne met eigen etiket - Champagne met uw Logo

Champagne met eigen etiket

Champagne met eigen etiket: heel origineel en altijd uniek! Je kunt het etiket helemaal naar wens bedrukken. De etiketten worden full colour bedrukt. We hebben diverse flessen champagne waar een eigen etiket op kan. Kijk nu bij ons aanbod van champagne met eigen etiket en logo! Heb je een deadline of ben je benieuwd naar de kosten? Neem dan contact met ons op door te bellen of mailen naar Denise. 

 

 

Champagnefles bedrukken

Een champagnefles bedrukken met reclame op het etiket? Bestel vanaf €20,44 bij 100 stuks. Full colour bedrukt met jouw foto's en reclame, een geweldige manier om jouw bedrijf in beeld te brengen. Voor meer informatie staat ons verkoopteam elke dag klaar. Bel snel voor meer informatie.

Champagne met eigen etiket is een geweldig geschenk om cadeau te doen bij een opening of andere feestelijkheid. Juist omdat het etiket helemaal ontworpen is naar jouw stijl. Iets wat jouw bedrijfscultuur uitstraalt. Voor de prijs of de levertijd hoef je het in ieder geval niet te laten. De champagnefles bedrukken kan al vanaf 6 werkdagen. Meer weten? Bel snel met ons verkoopteam voor meer info over fles champagne met eigen etiket.

Bestel direct online of bel voor advies 0318-743680. Speciale aanvragen kun je ook mailen naar denise@maxilia.nl. 

 

Meer wijnen:

 

 

 

Levering op tijd, ook bij jou.
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.

 

 

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 17-01-2018.