ᐅ • Gum Bedrukken - Snel en Goedkoop Gum Bedrukken

Gum bedrukken

Er worden vaak foutjes gemaakt als er met een potlood geschreven of getekend wordt, een gum komt dan uitermate handig van pas. Een gum is een product om potloodstrepen mee weg te vegen of te corrigeren. Een gum is handig voor op kantoor, op het werk, op school of voor thuis, kortom je kan veel soorten mensen blij maken door een gum te laten bedrukken met jouw logo. Heb je vragen? Neem contact met ons op! Onze gum experts informeren je graag over de mogelijkheden van gum bedrukken.

Favorieten
1 - 2 van 2 Product
Gum rechthoek 39 x 29 mm
Gum rechthoek 39 x 29 mm
Levering vanaf 6 februari | 15 werkdagen
0,96
0,90 per stuk
All-in bij 500 stuks
bereken mijn prijs
  • Vanaf 250 stuks
  • Drukafmeting: 22 x 30mm
Gum rond 34 mm
Gum rond 34 mm
Levering vanaf 6 februari | 15 werkdagen
0,96
0,90 per stuk
All-in bij 500 stuks
bereken mijn prijs
  • Vanaf 250 stuks
  • Drukafmeting: 30mm
1 - 2 van 2 Product

Bedrukte gum

Een bedrukte gum is een leuk promotiemiddel om uit te delen op beurzen of evenementen. Een bedrukte gum als relatiegeschenk zal zeker gewaardeerd worden, omdat een gum heel vaak van pas komt. Als de bedrukte gum in het openbaar gebruikt wordt, komt de bedrukking in het zicht waardoor uw bedrijfsnaam of logo onder de mensen verspreid wordt.

Gum met logo

Een gum met logo (ook wel gom met logo genoemd) ligt vaak in het zicht op het bureau. Kortom: Een perfecte reclamedrager. Voor vragen of meer informatie over gum met logo, kun je altijd contact met ons opnemen. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer school- en kantoorartikelen

gum bedrukken

     ... en nog veel meer tevreden klanten. Bedankt voor uw vertrouwen in Maxilia.nl!

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 17-01-2018.