Over ons team
Een mix van kameraadschap en passie
Onze ambitieuze vriendengroep
Kameraadschap. Passie. Uitdaging. Dat zijn de essentiële basisingrediënten die het hart van iedere Maxiliaan sneller doen kloppen. Want alleen als je op de juiste plek zit, uitgedaagd wordt om net een stapje verder te gaan én de juiste support krijgt, kun je het beste uit jezelf halen. Nieuwe initiatieven omarmen we. En successen worden altijd gevierd. Collega’s noemen wij kameraden. Kameraden aan wie je loyaal bent en met wie je je verbonden voelt. We zijn dan ook geen traditioneel team, maar een ambitieuze vriendengroep met hart voor de zaak. Samen vormen we Maxilia!

Passie is wat ons verbindt
Onze werkethiek is hoog, maar ons gevoel van saamhorigheid ook. Want samen kunnen we zoveel meer bereiken dan één persoon alleen. Onze passie is wat ons verbindt. We blijven onszelf continu uitdagen en kijken altijd kritisch naar ons werk. Groeien mag op de manier die past bij jezelf. Heb je een goed idee? Motiveren zit in onze genen! Daarnaast dromen we groots. Want; Big results, require big ambitions! Zo zetten we alles op alles om een positieve impact te maken op onze klanten én de wereld waarin we leven.
Maar ook ons eigen werkgeluk en het vinden van de juiste balans is belangrijk voor ons. Want iedere Maxiliaan heeft een passie waarvan zijn ogen gaan stralen. De een met een droom voor de komende jaren, de ander met een korte termijn doel. Bij Maxilia dagen we je uit om hierover na te denken. En zit je even niet lekker in je vel? Dan kun je stoom afblazen met een potje tafeltennis of meedoen aan een uitdagende crossfit sessie. Want om te kunnen groeien moet je soms ook even stilstaan. Op persoonlijk vlak, maar ook als organisatie.

Het geheim van ons en jóuw succes
Bij Maxilia werken we met zelfsturende teams. Iedereen bewaakt zijn eigen doelen en draagt zo bij aan het succes van de organisatie. In ruil voor deze grote verantwoordelijkheid, krijg je bij ons veel vrijheid: remote werken vanuit iedere locatie ter wereld, je eigen werktijden indelen én onbeperkt verlof. Deze open bedrijfscultuur biedt ons meer werkplezier en vrijheid om te ontwikkelen. En zo werken we niet alleen onderling, maar ook met onze klanten. Onze werkwijze is persoonlijk, verrassend, gedreven en bovenal ongedwongen!
Het fitste bedrijf van Nederland?
Sporten onder werktijd
Link naar sport
Kom jij ons team versterken?
Zet die stap in je carrière
Link naar vacatures
Even ontspannen met alle Maxilianen
Bekijk onze bedrijfsuitjes
Link naar bedrijfsuitjes
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark