ᐅ • Wijn gadgets bedrukken | Snel, goedkoop & professioneel

Wijn gadgets - XD DESIGN

Ervaar de mooiste luxe wijn geschenken van XD DESIGN en geef een bijzonder geschenk. 

Producten
Swirl luxe wijntas
Swirl luxe wijntas
Levering vanaf 28 maart | 6 werkdagen
24,57
23,58 per stuk
All-in bij 100 stuks
bereken mijn prijs
  • Vanaf 10 stuks
  • Kunststof
  • Drukafmeting:
James cocktail set
James cocktail set
Levering vanaf 28 maart | 6 werkdagen
11,62
11,15 per stuk
All-in bij 100 stuks
bereken mijn prijs
  • Vanaf 25 stuks
  • 23,5 x 8,2 cm
Glu Gluhwein set met glazen
Glu Gluhwein set met glazen
Levering vanaf 28 maart | 6 werkdagen
32,46
31,38 per stuk
All-in bij 100 stuks
bereken mijn prijs
  • Vanaf 10 stuks
  • 30,5 x ø 16,8 cm
1 - 3 van 3 producten

Bent u op zoek naar luxe wijn gadgets, dan bent u bij Maxoriginelerelatiegeschenken.nl op het juiste adres. We hebben de mooiste wijn gadgets van XD DESIGN voor u geselecteerd. Een goedkoop pennetje of een keycord geven uw concurrenten ook weg.  Deze artikelen ontvangen klanten dagelijks, ze gaan in een lade en er wordt nooit meer iets mee gedaan. Met de wijn geschenken van XD DESIGN geeft uw iets bijzonders cadeau. U geeft meer dan een standaard wijntje. 

Geef geen standaard wijntje

Veel bedrijven geven klanten een standaard wijntje cadeau. Dit is een mooi geschenk, alleen hiermee valt u niet op. Als uw echt wilt opvallen kies dan voor een van de wijn gadgets van XDDESIGN. Bekijk de Tube wijnopener, de Glu gluhwein set met glazen, de James cocktail set, de Igloo ijsblokjeshouder of de Cheers glas markeer set. Bedruk deze wijn gadgets met uw logo of reclame tekst en val op bij uw klanten.

Wijn gadgets bedrukken

De wijn gadgets kunt u laten bedrukken met uw logo of tekst. Bedrukte wijn gadgets zijn al leverbaar vanaf 10 stuks met 1-4 kleuren bedrukking. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een luxe cocktail set in uw eigen PMS-kleur of een full color bedrukte gluhwein set. Zo zijn er tal van mogelijkheden. 

Wijn gadgetsgeschenken

Als uw toch wilt kiezen voor een standaard wijntje dan kan dat natuurlijk ook. Zorg er dan wel voor dat het wijntje heel aan komt bij uw klanten. Verstuur het wijntje in een mooie wijntas en voeg er bijvoorbeeld en glas aan toe. Kijk eens naar de Flute chamapgne tas of de Swirl luxe wijntas. Ook wijntassen zijn natuurlijk erg mooi te bedrukken met uw logo. U kunt uw logo bijvoorbeeld drukken in de rechter bovenhoek. 

XD DESIGN

XD DESIGN producten zijn meer dan standaard promotionele artikelen. XD DESIGN staat voor kwaliteit, originaliteit en design. Het is niet voor niets dat het XDDESIGN assortiment al diverse prijzen heeft gewonnen, zoals de Red Dot Award uit Duisland en de Good Design Award uit Chicago. Alle XD DESIGN producten worden geleverd in een chique verpakking, waardoor klanten echt het idee hebben dat ze iets mooi´s cadeau krijgen. 

Kies de wijn gadget die bij u past. Bestel direct, bel voor advies.

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 21-03-2018.