ᐅ • Over xdgiving - De specialist voor originele relatiegeschenken

Maxoriginelerelatiegeschenken.nl - Uw relatiegeschenken specialist

Unieke relatiegeschenken is onze specialiteit. Het assortiment bestaat uit honderden XDDESIGN geschenken in trendy kleuren en modellen. Met 10 enthousiaste verkopers staat we elke werkdag voor u klaar om de mooiste geschenken voor u op tijd te organiseren.

Bij Maxoriginelerelatiegeschenken bent u verzekerd van persoonlijke service, verrassende producten en scherpe prijzen. U heeft direct iemand aan de telefoon die helpt bij het vinden van de juiste relatiegeschenken. Als u van een bepaald product veel nodig heeft, maken onze verkopers graag een scherpe offerte voor u. Verder kunnen wij voor bedrijven die op zoek zijn naar grote aantallen of originele relatiegeschenken, een zeer aantrekkelijk productvoorstel maken. (Wij leveren niet aan particulieren)

Maxoriginelerelatiegeschenken.nl is onderdeel van Maxilia Relatiegeschenken, een groothandel met duizenden promotieartikelen. Een snelgroeiende aanbieder van relatiegeschenken en luxe kantoorproducten, gestart in 2006. Wij leveren en bedrukken een groot assortiment aan relatiegeschenken (zie bijvoorbeeld Maxgiving.nl). We hebben een no-nonsens instelling, houden van uitdaging en creatief werk en respecteren waarden en normen.

 

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 21-03-2018.