ᐅ • Gereedschap geschenken bedrukken | Goedkoop, snel & handig

Gereedschap geschenken - XD DESIGN

Ervaar de mooiste luxe outdoor geschenken van XD DESIGN en geef een bijzonder geschenk. 

Producten
Cylinder lamp Geschenk
Cylinder lamp Geschenk
Levering vanaf 28 maart | 6 werkdagen
6,51
6,41 per stuk
All-in bij 100 stuks
bereken mijn prijs
  • Vanaf 50 stuks
  • Drukafmeting:
  • LED zaklampje
Easy grip multitool
Easy grip multitool
Levering vanaf 28 maart | 6 werkdagen
17,07
16,55 per stuk
All-in bij 100 stuks
bereken mijn prijs
  • Vanaf 10 stuks
  • Bedrukking
  • Drukafmeting:
1 - 2 van 2 producten

Bent u op zoek naar luxe gereedschap geschenken, dan bent u bij Maxoriginelerelatiegeschenken op het juiste adres. We hebben de mooiste outdoor geschenken van XD DESIGN voor u geselecteerd. Een goedkoop pennetje of een keycord geven uw concurrenten ook weg.  Deze artikelen ontvangen klanten dagelijks, ze gaan in een lade en er wordt nooit meer iets mee gedaan. Met de gereedschap  geschenken van XD DESIGN geeft uw iets bijzonders cadeau. Bovendien zet u uw klanten actief aan de slag met uw merk.

Altijd uw gereedschap bij de hand

Zorg dat uw klanten altijd altijd simple gereedschap bij de hand hebben. In de auto of op de camping snel iets snijden of vastdraaien? Geeft uw klanten een multitool. Multitools worden erg vaak gebruikt en zijn dan ook ideaal om uw reclame boodschap op te drukken. Kies een Grip multitool, een Klamp baco multitool, een Everest multitool, een Tek multittool of een Extreem toolset.

Gereedschapskisten voor de echte klussers

Zijn uw klanten echte klussers? Geef dan een gereedschapskist cadeau. In de gereedschapskisten vindt u al het gereedschap om lekker thuis te klussen, timmeren, schroeven, snijden, meten en knippen het kan allemaal. De gereedschapskisten zijn gemakkelijk te bedrukken met uw logo. Door het grote formaat van de kiest is uw logo altijd goed zichtbaar. Kijk eens naar de Jupiter professionele gereedschpsbox, de Satrun gereedschapsset of de Mars gereedschapsbox. Uw klanten alleen helpen meten, dat kan natuurlijk ook. Geef geen rolmaat cadeau, bekijk bijvoorbeeld de Magnum rolmaat.

Veiligheid voor uw klanten

Zorg goed voor uw klanten en help ze met veiligheid. Geef bijvoorbeeld een Vulcan branddeken cadeau, uw weet nooit wat er kan gebeuren. Zitten uw klanten veel in de auto? Zorg dan hier voor wat extra veiligheid, geef een Oldin veiligheidszaklamp of een Thor veiligheidshamer cadeau. Al deze artikelen zijn natuurlijk mooi te bedrukken met uw logo of reclame tekst.

Zaklampen

Zaklampen zijn perfect te bedrukken met uw logo. Uw klant kan het zaklampje bijvoorbeeld aan een sleutelbos hangen, altijd handig om licht bij de hand te hebben. De zaklampjes worden wederom geleverd in een mooi doosje, waardoor ze een zeer chique uitstraling hebben. Kies een XD DESIGN product zoals de Desk solar lamp, Eclipse zaklamp, Eclipse Mini zaklamp of een Cyla lamp.

XD DESIGN

XD DESIGN producten zijn meer dan standaard promotionele artikelen. XD DESIGN staat voor kwaliteit, originaliteit en design. Het is niet voor niets dat het XDDESIGN assortiment al diverse prijzen heeft gewonnen, zoals de Red Dot Award uit Duisland en de Good Design Award uit Chicago. Alle XD DESIGN producten worden geleverd in een chique verpakking, waardoor klanten echt het idee hebben dat ze iets mooi´s cadeau krijgen. 

Kies het gereedschap geschenk dat bij u past. Bestel direct, bel voor advies.

 

... en nog veel meer tevreden klanten. Bedankt voor uw vertrouwen in Maxoriginelerelatiegeschenken.nl!

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 21-03-2018.