ᐅ • MVO Gedragscode & ISO certificering Maxilia BV

Maxilia hecht veel waarde aan de mening van onze klanten. Het vragen om die mening houdt ons scherp. Zo vragen we elke klant om een beoordeling in te vullen in Kiyoh. Een 8,9 als rapportcijfer zien we als een compliment, maar we blijven ontwikkelen.

 

 

 

Veel van onze klanten bestellen meerdere malen. Voor velen zijn we zelfs ‘hofleverancier’, zij bestellen altijd bij ons. Herhaalklanten zien we graag; we leren hen steeds beter kennen en kunnen ze daarmee beter van dienst zijn. Bovendien is dit een teken van vertrouwen.

 

Maxilia wordt steeds professioneler. Met verschillende certificaten en standaardiseringen onderscheiden we ons binnen de branche;

 

Maxilia's structuur – Bij Maxilia werken we volgens richtlijnen. Dit betekent dat de structuur binnen de organisatie vastgelegd is en alle collega’s weten welke verantwoordelijkheden bij wie liggen.

 

MVO – Met dit certificaat laten we zien dat Maxilia een ambitieus bedrijf is. MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) staat voor een organisatie die het belangrijk vind dat de maatschappij niet lijdt onder jouw bedrijfsstrategie. We willen zelfs een handje helpen! Dit gebeurt onder andere door duurzame producten te verkopen, te letten op waar producten geproduceerd worden, kwaliteit en snelheid van levering, maar ook selectie en arbeidscondities van personeel. Daarnaast draagt Maxilia haar steentje bij door middels sponsoring goede doelen te steunen.


Waarom Maxilia zich maatschappelijk inzet?
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is ook gunstig voor het bedrijf zelf! Ga maar na; bezig zijn met leuke en goede dingen geeft onze collega’s ook een positieve instelling. Dit draagt bij aan de motivatie onder het personeel, maar ook het contact met klanten. En gemotiveerde werknemers hebben een lager ziekteverzuim; betrouwbaar voor ons én de klanten!


Niet alleen onze werknemers zijn gezond, ook onze financiële situatie. Zo zijn we in 2014 gestart in Duitsland, hebben we verschillende grote projecten gedaan en dat met een omzetgroei van 60%! Ondanks de investeringen hebben we een mooi bedrag onder aan de streep gehaald.
Het vooruitstrevende en dynamische karakter van onze organisatie zorgt dat er direct ingegrepen wordt zodra de groei dreigt te stagneren. Zo blijven we scherp en inventief om altijd de juiste weg te vinden.
Ook van onze leveranciers krijgen we complimenten over de betalingsregelingen die we hanteren. Al met al werken we met veel passie om onze relaties gezond te houden; met collega’s, leveranciers en vooral met onze klanten!

 

 

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 21-02-2018.