ᐅ • Maxilia Relatiegeschenken groeit door in Veenendaal!

Maxilia BV groeit door

Maxilia BV, een B2B groothandel in relatiegeschenken, groeit door! En dat is niet voor niets. Onze kracht is, om promo artikelen snel te bedrukken en af te leveren voor een scherpe prijs. We bieden aan waar vraag naar is. Van bedrukte tassen, pennen en mokken tot custommade IJsbalmakers of logolampjes.

Maxgiving.nl

Maxgiving.nl, gestart in 2007, is de site waar alles mee begon toen Maxilia.nl is opgericht. Wat begon met een Boncadeauconcept (eind 2006) is uitgegroeid tot een onderneming die sterk is met producten die functioneel zijn in gebruik en perfect zijn te bedrukken met uw logo! Van AH winkeltassen tot Nijntjes mokken. Elk product overzichtelijk beschikbaar op: Maxtassen.nl - Maxpennen.nl - Maxmokken.nl - Maxbidons.nl - Maxstrandartikelen.nl - Maxhanddoeken.nl - ETC.

Relatiegeschenken bedrukken»

Tassen bedrukken» Pennen bedrukken» Mokken bedrukken» Bidons bedrukken» Handdoeken bedrukken» Strandartikelen bedrukken» 

          

Sinds 2012 ook MVO en ISO 90001 gecertifiseerd!

Maxilia BV levert een kwalitatief hoogwaardig programma dat bestaat uit ruim 20.000 artikelen en heeft 14.000 klanten. Zo leveren wij de Nijntjes mokken voor Bruna, de promotieartikelen voor Bjorn Borg, Google, ABN AMRO en vele relatiegeschenken aan MKB bedrijven. Maxilia BV onderscheidt zich door snel en doelgericht te handelen met een groei van 30-40% per jaar.

Hebt u ideeën of tips voor ons? Bel of mail: cor@maxilia.nl. (Cor van Engelenhoven)